kiedy oglądałeś nasz mecz ostatnio? Serio pytam. Nie wiem czy się nie sugerujesz końcówką poprzedniego roku.fieldy pisze:Myśle, ze Bayern w aktualnej dyspozycji jest w ich zasięgu.
why?Gdyby doszło do pojedynku Tottenham- Bayern, dla mnie pewniejszym typem byli by Londyńczycy.
Tyle, ze my mamy mocniejszą i jak dla mnie na wyższym poziomie. A Ottmar jeszcze umiejętnie rozkłada siły graczy rotując. Taka rotacja jak z Aberdeen mi się podobała.fieldy pisze:Spurs mają bardzo wyrównaną kadrę i długa ławkę,
Faworytem nr 1 na pewno jesteśmy my. To ciężko podważyć. Dla nas, jak przewiduję, będzie teraz łatwiej. Koniec z drużynami murującymi bramkę i czekającymi na miracle. Tych już nie ma. Nie będziemy grać już na takich pięknych murawach jak w Aberdden czy Belgradzie. A to dla nas wielki plus. Bo teraz będziemy mogli się w pełni skupić na grze a nie na myśleniu- żeby tylko sobie nóg nie połamać. Anderlecht jak podejrzewam zagra, przynajmniej u siebie, w otwarte karty, nie będą się murować i grać tylko z kontry. Postarają sie zagrać z nami otwartą piłkę. I to dla nas dobrze, bo będziemy mieli miejsce do kombinowania i większą szanse na strzelenie gola. Dodatkowo pierwszy mecz gramy na wyjeździe co stawia nas w dobrej sytuacji przed rewanżem.
Trener to nie wszystko fieldy
No właśnie jak King jest zdrowy, a przeważnie to on zdrowy nie jest.