Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 23 lut 2008, 1:16

guru pisze: Bayernu nie oglądam i ciężko jest mi w ogóle tu dyskutować o waszej grze.
no właśnie, o tym mówię :wink: :]
Akarin pisze:zdaje sobie sprawę, zresztą wy też macie nie byle jakiego trenera Smile
wiem, mamy lepszego trenera (nie zaprzeczysz :P ), ale powoływałeś się na "mr. UEFA Cup" Ramosa :wink:

Wszyscy piszą, ze Bastian gra bardzo słabo, a tak naprawdę to oczekują od niego cudów jakich Ziemia nie widziała :roll: Bastian gra dobrze w tej rundzie. W poprzedniej miał bardzo dobry początek, potem spuścił z tonu i zaczęła się krytyka. Lahm gra bardzo dobrze i ma pewne miejsce w składzie. Nasz najlepszy lewy obrońca. Gra na swoim wysokim poziomie przez cały sezon. W zeszłym było troszkę słabiej, bo nie miał, tak na dobrą sprawę, zmiennika. Teraz ma i nie musi grać w każdym meczu (vide z Aberdeen). Willy tylko nie gra po swojej kontuzji na wysokim poziomie. Ale wróci do niego na bank :]
Jeśli chodzi o Klose to tylko ludzie nie wiedzący co piszą sie jego czepiają.
Czepiają sie go ludzie patrzący tylko na statystykę goli. A Miro jest bardzo ważny dla zespołu. Taką robotę jaką on odwala z przodu to mało kto potrafi.
Co do Lukasa, to on wiedział, że będzie napastnikiem nr 3 w tym sezonie. Zgodził się na to, teraz Klinsi powiedział, że go nie odda nikomu i planuje kadrę na przyszły sezon z nim. Lukas musi wykorzystywać swoje okazje-tak jak ze Szkotami.
Co do obrony to Demichelis jest naprawdę genialny w tym sezonie. Wszystko co sie da wyszyści. Resztę czyści Lulcimar :] :P Tylko z tymi słabymi zespołami w UEFA Cup zapominają czasami, że trzeba bronić :wink: ale, jak mówiłem, podejrzewam, że teraz będzie lepiej. Koniec z murowaniem bramki i leceniem tylko na kontry.
Guru, my też gramy ładnie, ale akurat ładnie to nie jest to co decyduje o przejściu do kolejnej rundy :wink:

Wróć do „Puchary Europejskie”