Czemu okropieństwo?
Mnie tam bardziej wkurza jak zawodnicy wychodzą na boisko w tych okropnych czerwonych koszulkach - tak jak dziś z Groclinem!
Co do meczu - ci którzy myśleli że Legia spokojnie będziegoniła Wisłe, przeliczyli się i chyba zbytnio nie znają się na piłce. Legia bez solidnych wzmocnien klasowymi zawodnikami nie ma prawa myśleć o mistrzostwie! Raczej powinna sie przygotować na walkę o 2 lub nawet 3 miejsce...
Mecz był koszmarny, kilkakrotnie rzuciłem wiązanką jak popatrzyłem cowyprawiają na boisku gracze L.
Niepotrafili wymienic między sobą kilku podań, grali strasznie ospale, byli bardzo niemrawi, a podania - strasznie powolne iniecelne!
Jak tak popatrzyłem to jedna mi myśl naszła na głowe - Urban ich zajechał, oni są zmęczeni, mają za cieżkie nogi!
Małe plusiki można tylko postawić przy nazwiskach Rzeźniczaka i Muchy! Oni zagrali w miare dobrze, trochę gorzej zagrali Edson, Szala i Radović.
Drugiej - środkowej lini dzisiaj nie było, para Giza - Roger nie była wogóle widoczna, Piotrek znów marnował wszystko co się dało, a Roger...dziś osiągnął poziom Gizy! Grzelak miał swoje 5 minut w Widzewie w II lidze... Inaki Astiz zagrał bardzo chaotycznie i niepewnie - Szala dziś był od niego lepszy. Kiełbowicz...dziś cienko, tak samo jak Chinyama. Niewątpliwie trzeba sprowadzić napastnika, a nawet i dwóch bo tak prawdę mówić to klasowego napastnika to nie mamy zadnego.
Bury wszedł - nic nie pokazał, szałach to może ze 2 razy dotknął piłkę...Borysiuk - koledzy mu nie zaufali, nie chcieli mu podać piłki...
To co dziś zobaczyłem....to była padaka w wykonaniu Legii!
I rząda - tak jak większość kibiców Legii - transferów!! Porządnych transferów!!