Komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2007/2008

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 23 lut 2008, 19:59

guru pisze:Ewidentny brak odpowiednich zawodników. Sorry, ale wspomniany Grzelak jest co najwyżej niezłym napastnikiem, ale na drugą ligę, a nie dla zespołu, który "walczy" o mistrzostwo Polski.
Poważnie :shock: Spokojnie duzo nie kosztował. teraz Legia ma nke wiec bedzie kasa na nowego snajpera.

Ogolnie ciesze sie z porazki Legii, bo Lech pewnie jutro cos odrobi, choc o zwyciestwo bedzie cięzko. Legia jak i Wisła zagrały słaby z tym, że Wisła sobie moze na takie wpadki pozwolić. Zreszta co to za wpadka skoro i tak sa na +. Zawiódł mnie Matusiak, fakt niewiele gral przez ostatnie miesiace, jednak powinnien wypaść lepiej. Po łobodzinskim wielkiej pilki sie nie spodziewam, zagrał na poziomie z jesieni w Zagłebiu.

Legia dzisiaj zagrała jeszcze słabiej i wynik 1-0 nie obrazuje tego co sie dzialo. Groclin mial przewage zdecydoawna, wiuecej strzalow, sytuacji, skladnych akcji itp... Jesli potwierdzi sie to co krazy o wiosnie Zielinskiego, to Grodzis moze zdobyc to co zaklada sobie Drzymała.

Co do innych spotkań Micański 2 bramki, jak jeszcze bedzie strzela to mnie szlak trafi, przez cały okres gry w Lechu grał słabo. Moze dostawał mało szans, ale gdy juz je dostawał grał fatalnie, mam tylko nadzieje, ze gdy zakonczy sie wypozyczenie bedzie strzelal dla Lecha.

Wróć do „Polska”