Taa? Na papierze to wygląda świetnie. Poza Grzelakiem czy brakiem zaplecza Legia ma naprawdę niezły skład. Janek Urban to też niezły fachowiec, sporo osób w lidze może się od niego uczyć, choć w Ekstraklasie i tak często trenują przypadkowi ludzie.guru pisze: Ewidentny brak odpowiednich zawodników.
Taa? To czemu od razu kogoś nie kupiła? Nawet na Booysena poskąpiła. Forsy brak ewidentnie, na czym Legia cierpi - jest do wzięcia Arboleda, który się pcha Legii w cztery litery bez wazeliny, ale tej brak 500 tys. euro.Jarzinho pisze:Spokojnie duzo nie kosztował. teraz Legia ma nke wiec bedzie kasa na nowego snajpera.
Będzie. Jest naprawdę w świetnej formie, dużo mu dał odpoczynek od przygotowań Smudy. Aż miło patrzeć na to, co Bułgar wyprawia.Jarzinho pisze: Co do innych spotkań Micański 2 bramki, jak jeszcze bedzie strzela to mnie szlak traf
Ja wiem, że dla przeciętnego kibica Legii to już schemat bycia kibicem, by obwiniać ITI o wszystko, od holocaustu po wydarzenia w Sudanie, ale ITI nie jest winne temu, że Roger czy Giza zapomnieli, jak kopnąć celnie piłkę, a Urban nagle z przeciętnego zachodniego (a więc wybitnego polskiego) specjalisty stał się materiałem najwyżej na drugoligowego trenera. Skład Legia nadal ma mocniejszy od Groclinu na każdej pozycji, może poza atakiem, a mimo wszystko jej postawa dziś wskazywała bardziej na zejście z pola, a nie wyjście z szatni.Zico_FCI pisze: Zdecydowanie właściciele.
Boję się tylko, że skończy się to wyrzuceniem Urbana i przyjęciem jakiegoś Kaczmarka czy innego Białasa na trenera. A wtedy zatęsknicie za Jankiem.
Jednak z ocenami gry Legii trzeba poczekać - na razie są (podobno) po ciężkim okresie przygotowawczym, jak będą mieli lżejsze nogi i grać to, co dziś, to się zaczniecie martwić na poważnie.