Juventus cz.2 (zbiorczy)

GutekJuve
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: GutekJuve » 23 lut 2008, 23:45

Ehhh, dół trochę. Nie rozumiem jak to możliwe że zespół z podium nie radzi sobie ze spadkowiczem, a jedyny gol jaki strzela to przy okropnym błędzie bramkarza. Nasze akcje w praktyce kończyły się na 16 metrze. Potem już byłą tylko strata piłki albo od nowa konstruowanie akcji.
Sissoko całkiem nawet mi się podobał. Maestro <-- to nie ma być playmaker, raczej klasowy DP, bo nie oszukujmy się - Nocerino jeszcze nie ten poziom a Zanetti powoli nie ten poziom. Co prawda Cristian gra teraz dobrze, ale wątpię by utrzymał formę kolejny sezon, tym bardziej że to nie ten kaliber. Nie wiem co chciał Malijczyk zrobić pod koniec meczu uderzając z "chucka" napastnika Regginy. Akcja nie byłą na tyle groźna by traktować butem przeciwnika. Zachował się jak junior. Mimo to mam nadzieję że będą z niego ludzie.
Nie ma co się oszukiwać że byliśmy osłabieni - Jeśli chcemy wygrywać kadra musi być szeroka.
Jeszcze ten sędzia o.O ręka była perfidna a sędzia wcale nie stał daleko. Gdyby sędziów z Kambodży ściągnęli zarządcy Calcio byłby lepszy poziom sędziowania. Przez to wszystko liga włoska traci na prestiżu.
Szkoda

Wróć do „Włochy”