Komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2007/2008

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 24 lut 2008, 0:39

Wilmore pisze:Boję się tylko, że skończy się to wyrzuceniem Urbana i przyjęciem jakiegoś Kaczmarka czy innego Białasa na trenera. A wtedy zatęsknicie za Jankiem
Wyrzuceniem Janka to się na pewno nie skończy. Kto ma go niby wyrzucić, Mirek? Bądźmy poważni, nawet jak zajmiemy ósme miejsce to Urban zostanie. No chyba, że sam się poda do dymisji. On im po prostu pasuje do koncepcji jaką sobie założyli. Czyli budowa klubu za pomocą łyżeczki (absolutnie nie chochli).

Wilmore pisze:ITI nie jest winne temu, że Roger czy Giza zapomnieli, jak kopnąć celnie piłkę, a Urban nagle z przeciętnego zachodniego (a więc wybitnego polskiego) specjalisty stał się materiałem najwyżej na drugoligowego trenera.
Jak wspominałem meczu nie oglądałem, ale z tego co mówił Urban i głosiły relacje pomeczowe t coś nie tak z przygotowaniem szybkościowym To bardzo dziwne bo podobno Urban zrobił wyjątkowo lekkie przygotowania do tej rundy. Zrozumiałbym jakby było coś nie tak z przygotowaniem kondycyjnym. Wydaje mi się, że w tym wszystkim niemały udział ma Rysiek „Sztanga” Szul. Szula zatrudnia ITI, więc po nitce zmierzamy do kłębka nieszczęścia. :lol:

Wróć do „Polska”