A mi się wydaje, że on zostanie, bo jest zwyczajnie dobrym trenerem. Układ jest zdrowy dla obu stron - Urban zyskuje doświadczenie i nic nie ryzykując może sporo ugrać, bo renomę w Polsce i tak ma wysoką, a w Hiszpanii nikt się jakąś tam Legią interesować nie będzie, zaś dla Legii następny sezon czy nawet dwa są zupełnie nieistotne. I wolą spokojnie rozegrać te sezony, byleby nie spaść i wychować sobie nowych piłkarzy.Zico_FCI pisze: Wyrzuceniem Janka to się na pewno nie skończy. Kto ma go niby wyrzucić, Mirek? Bądźmy poważni, nawet jak zajmiemy ósme miejsce to Urban zostanie. No chyba, że sam się poda do dymisji. On im po prostu pasuje do koncepcji jaką sobie założyli.
Tyle że polska karuzela jest dziwna i może się okazać, że go zwolnią, bo tak. I wtedy dopiero będzie dramat.
Punkt dla Ciebie. Piłkarze Legii wyglądali na takich, którym trening Wdowczyka zdawałby się wybawieniem. Nie wiem, jak wyglądały te treningi, więc ciężko mi ocenić ich przygotowanie, ale powiem jedno - żaden rozsądny trener przed taką rundą nie zrobi ciężkich przygotować. Nie ma czasu, żeby piłkarze doszli do formy na dłużej - a gracze Legii wyglądają na takich, którzy świeżość odzyskają w kwietniu.Zico_FCI pisze: Jak wspominałem meczu nie oglądałem, ale z tego co mówił Urban i głosiły relacje pomeczowe t coś nie tak z przygotowaniem szybkościowym