Ziomek nazywajmy rzeczy po imieniu! To była bardzo żałosne a nie "trochę" żałosne a to wbrew pozorom duża różnica! Ja nie chciał bym żeby ktoś spiewał "Legia to stara k" (choć pewnie miał bym debili w głębokim poważaniu) dlatego nie spiewam "Wisła to stara k" i nazywam po imieniu śpeiwanie tego rodzaju hitów i dance'owych bitów, proste jak penis w wzwodzie, nie?piwus pisze:Wiecie chłopacy... to trochę żałosne
Tak przygotowania były lekkie. Dużo treningu z piłkami, siatko-noga bez zamęczania zawodników. Może po prostu piłkarze Legii jak na prawdziwych profesjonalistów przystało dzień przed meczem najebali się jak szpaki. Jednak tą teorie obala Borysiuk przecież on nie jest pełnoletni a też grał słabo, Mirek i Jacek skutecznie broni naszych młodych piłkarzy przed nałogami on by na to nie pozwolił. Nie mam pojęcia czym była spowodowana mierna postawa naszych piłkarzy w tym meczu, jednak podobnie jak Ty podejrzewam Szula. Doskonale wiemy, że "wszystkie Ryśki to fajne chłopaki" ale Szul jakoś mało fajny mi się wydaje.Zico_FCI pisze:podobno Urban zrobił wyjątkowo lekkie przygotowania do tej rundy. Zrozumiałbym jakby było coś nie tak z przygotowaniem kondycyjnym. Wydaje mi się, że w tym wszystkim niemały udział ma Rysiek „Sztanga” Szul
cloner pisze:A ja glupi
Fakt! Człowieku, zbyt mądry to Ty nie jesteś.cloner pisze:idiota ze mnie
Ale nie przejmuj się - był taki jeden Kwaśniewski* on też do lotnych nie należał a w naszym kraju to nawet został prezydentem (i to dwie kadencje!) a potem autorytetem, więc wróżę Ci niezłą karierę polityczną!
Zobaczymy czy taki kozak będziesz jak Polonia odpadanie z PE w straciu z Legią. Trawa w Bytomiu już pomalowana na zielono?
*Kwaśniewski jak by ktoś nie widzał to ten, który wraz z sowieckimi towarzyszami chlał wódę a później zataczał się nad grobami polskich patriotów zamordowanych przez jego politycznych protoplastów, by pokazać, że ma ich w dupie i słusznie bo go by się tam przejmował "zaplutymi karłami reakcji".
ps: Stary Miklasa gra na kubku w "Jozin z bazin" a stary Dziewulskiego przeszedł Need for Speed 3 na piechote.