ale trzeba patrzec realnie ... ostatnio przechodzila okres slabszej formy, a dzis bylo widac symptomy lepszej gry wiec mecz powinien byc odbierany jako pozytyw. nie narzucilismy jakiegos ostrego tempa ale mimo wszystko dosc spokojnie poradzilismy sobie badz co badz z czwartym zespolem Serie A ... looozikTotnik_ASR pisze:widzialem duzo lepsze Romy
Chyba sie uwziales na niego ... ja juz wole aktywnego Vucinica, ktory chociaz probuje cos zagrac ( a umowmy sie ze jego rajdy na poczatku 2 polowy robily wrazenie ) niz Taddeia ktory gra caly czas alibi i druzyna ma coraz mniej pozytku z niego ...Totnik_ASR pisze:Vucinic gral dno, lubie go ale patrzec jak on gra juz nie moge
Widac ze z minuty na minute Cici nabieral coraz wiecej pewnosci i jego akcje wygladaly coraz bardziej konkretnie. Rywalizacja miedzy Cassettim a Cicinho zapowiada sie ciekawie ... bo ja bym o Panuccim z checia powoli zapomnial ...Totnik_ASR pisze:cieszy gol Cicinho wkoncu troche kasy na niego wydalismy
Ciekawie tez wyglada w srodku para Aquil - DDR. Zdecydowanie wtedy lepiej wyglada nasza defensywa niz wtedy kiedy Pizarro gra ktory umowmy sie ze do defensywy stworzony nie jest. A ofensywnie wygladaja rownie dobrze. Troche martwi mnie problem z obsadzenie pozycji ofensywnego pomocnika bo Giuly to jest tylko skrzydlowy, a Perrotta bez formy totalnei. Dzis duzo roboty przy rozgrywaniu zrobil Totti ktory duzo sie wracal do pomocy, ale mogl se na to pozwolic bo Vucinic schodzil do sroka na pozycje Tottiego wlasnie.