AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 24 lut 2008, 19:11

Był toczony w bardzo szybkim tempie, obie ekipy miały swoje sytuacje, przez większą część spotkania to była akcja za akcję, a nie mów, że to w Serie A cotygodniowa normalka.
nie wiem ja tam jakiegos wielkiego tempa nie widzialem :)

Był toczony w bardzo szybkim tempie, obie ekipy miały swoje sytuacje, przez większą część spotkania to była akcja za akcję, a nie mów, że to w Serie A cotygodniowa normalka.
to ze Taddei zagral jeszcze gorzej nie usprawidliwa go.. jak pisalem lubie go i chcialbym zeby cos pokazal ale jak widze jak on mazdzi te sytacje :/
Widac ze z minuty na minute Cici nabieral coraz wiecej pewnosci i jego akcje wygladaly coraz bardziej konkretnie. Rywalizacja miedzy Cassettim a Cicinho zapowiada sie ciekawie ... bo ja bym o Panuccim z checia powoli zapomnial
dla mnie Cassetti to nasz boczny obronca nr. 1 .. Cici mnie nie przekonuje na obronie, predzej na pomoc.. no chyba ze Cassetti na lewej tez moze grac.. chociaz Tonetto tez moze sie zacznie ogarniac.. takze moze wkoncu bedzie jakas rywalizacja :)
Ciekawie tez wyglada w srodku para Aquil - DDR. Zdecydowanie wtedy lepiej wyglada nasza defensywa niz wtedy kiedy Pizarro gra ktory umowmy sie ze do defensywy stworzony nie jest
Pizarro ostanio gra fatalnie.. dalbym szanse dluzszej gry Alberto.. ale ze Pizarro to pupilek Spala :/
Dzis duzo roboty przy rozgrywaniu zrobil Totti ktory duzo sie wracal do pomocy, ale mogl se na to pozwolic bo Vucinic schodzil do sroka na pozycje Tottiego wlasnie
tak uwielbiam jak Totti gra jako cofniety.. to jest jego zywiol.. marzy mi sie ze np. kupimy na szipice takiego Amariego a Totti na ofensywnego :roll:

Wróć do „Włochy”