AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 24 lut 2008, 19:11

Aha zapomniałem pochwalić w szczególności Doniego który parę razy nas uratował a przede wszystkim dobrze zachował się przy akcji sam na sam z Mutu któremu ładnie ukradł piłkę. Od razu przypomniała mi się akcja z meczu z Realem kiedy to Mancini zasłonił się lewą nogą w momencie gdy Casillas chciał wyciągnąć łapki po piłkę czego nie zrobił bo byłby faul - a przynajmniej ja tak tą akcję widziałem :P W innych sytuacjach też był naszym pewnym punktem i odpowiednio reagował - wychodził kiedy trzeba było.

Co do meczu to zagraliśmy przyzwoicie, nie powiedziałbym że jakoś dobrze bo rywal miał bardzo groźne sytuacje. Na szczęście nie zepchnęli nas do obrony jak choćby zrobiła to u nas Reggina :roll: (teraz to my prowadziliśmy grę) ale sytuacje mieli i inaczej byśmy oceniali nasz występ gdyby je wykorzystali. Nie było źle ale mogliśmy się pewniej zachować w obronie bo robiło mi się gorąco gdy Violka atakowała (zresztą zawsze mi się robi gorąco gdy się bronimy). No i szkoda przespanej I połowy. W sumie bardzo nasi się nie wysilili ale są 3 pkt co jest najważniejsze.

Edit:
Totnik_ASR pisze:kupimy na szipice takiego Amariego
Po meczu Lyonu z MU niektórzy kibice rywali z różnych stron świata zgodzili się aby przyszedł do nas Benzema :lol:

Wróć do „Włochy”