Załatw sobie mistrzu FM 2005 i pograj sobie i będziesz sie mógł wypowiadać na temat a nie wyjeżdzasz nam ze starymi CM w dziale FM....Rom$on pisze:Na rozgrywających nie nadają się obrońcy. Ja zacząłem z MAnagerem od sezonu 01/02. Ale powiem wam, że jak do tej pory to największym talentem (w Championshipie 4) był Marcin Szulik. W 2013 roku, jak grałem reprezentacją Polski, to on miał chyba 37 czy 38 lat, grał w Wiśle miał 9 not po 20 (m.in. drybling, finishing. tehnigue. acceleration, passing). Był najlepszym piłkarzem świata roku 2012 i był wart (przez swój wiek mu zaniżyli) 8 mln E. A w 03/04 to zarąbiści byli skandynawowie: Trond Erik Bertelsen (w Championshipie 5 też jest dobry), Daniel Fredheim Holm (ten też), Daniel Braathen. A w Polsce w championshipie 5 zarąbiści są: Konrad Nowak z Motoru, Janukiewicz ze Śląska, Golański z ŁKS'u (trudno go nie znać) i wielu innych młodych napastników. Ale warto zwrócić uwagę na Łukasza Gargułę. W Polsce to znany zawodnik, ale w tym Managerze jest barzo tani, a on wymiata na prawej stronie. I tak jak w poprednim Championshipie to Freddy William Thompson jest suuuper rozgrywającym.
Mam jedno drobne pytanie w jakim teraz klubie gra wonderkid - Diego, ten reprezentant Brazylii, w poprzednim sezonie grał w Santosie, a teraz nie mogę go w ogóle znaleść.