Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 25 lut 2008, 11:06

Mnie najbardziej wkurwia to że sędzia podyktował spalonego (który oczywiście był) mimo tego że boczny nie podniósł chorągiewki. Bo nie uwierzę, że cała drużyna przebiegła pół boiska i nikt nie zauważył reakcji bocznego. Szkoda bo przegrana strasznie frajerska.

A teraz pozytywy. Gago :* :jupi: Świetny mecz (kolejny). Bardzo dużo odbiorów, prawie 100 kontaktów z piłką i bardzo duża skuteczność podań. Przyznam się, że zaczynałem w niego wątpić, ale teraz jestem pod wrażeniem. Diarra w tej formie w której się teraz znajduje może mu buty czyścić. Fernando był zdecydowanie numerem 1 u nas wczoraj. Nieźle też po raz kolejny Robben chociaż przydało by się jak by poćwiczył trochę wrzutki i strzały bo z tym u niego kiepsko. Obrona też zagrała przyzwoicie.

Baptista po raz kolejny do dupy. Po tym jak mu zeszła piłka w GD nie zagrał dobrego meczu, Schuster i tak woli kupę mięcha niż chociażby Balboę który jak już wchodzi na boisko to zawsze pokazuje się z niezłej strony. Jeśli chodzi o następny mecz to jestem praktycznie pewien, że go wygramy. Fajnie że zrobiło się 2 ptk., jak zrobimy putkom nadzieję to nasze mistrzostwo będzie bardziej bolało ;)

Aha i ten komentator na C+ [']

Wróć do „Hiszpania”