FMy

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 25 lut 2008, 14:19

Jeżeli o mnie chodzi o regenów staram się nie kupować. Oczywiście jeżeli rozgrywka jest długa to jest to nieuniknione, ale tak do 5-7 lat gry ich nie kaperuje. Nie wiem skąd mi się to wzieło, ale już tak mam :wink:
Więc grajków z Timoru czy Bermud nie kupuje.

Lubie szperać w Skandynawi, chyba jak każdy :P Najbardziej odpowiada mi Dania i Szwecja. Może dlatego ze miałem tam długie kariery i tamtejszy rynek znam dosyć dobrze. Z klubów niegrywalnych w Szwecji( niższych niż 4 liga) można zakupić reprezenatantów obecnej reprezenatcji U17 :o Mówie tu o zawodnikach którzy w rzeczywistość grają w kadrze a w grze też mają wysokie umiejętność.

Miałem tak grając BoIS(4 liga szwedzka) pokupywałem ciekawych zawodników z rocznika 1990-1991. Niedługo po tym wszedłem na stronke federacji piłkarskiej Szwecji i ci zaowdnicy w rzeczywistość grają w reprezentacji. Fajnie że nawet w bardzo słabych klubach można odszukać takie perełki.

Ulubiony kraj gdzie lubie sobie poszukać zawodników to Bośnia :] Szczególnie w FM 2008 wskazane jest aby dać Bośnie jak dodatkowy kraj. Dwóch bośniaków opisałem w dziale talenty Fm 2008 na cmrev, więc jak ktoś ciekawy niech sobie poczyta :P

Wróć do „Hyde Park”