Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 26 lut 2008, 1:13

guru pisze:Fiorentina- Livorno 1
Viola bez Mutu, który był ostatnio w wyśmienitej formie. Najlepszy i najskuteczniejszy gracz. Ponadto nie zagra Vieri ale Livorno też osłabione. Ponoć nie zagra najlepszy strzelec Tavano, poza nim nie ma kto strzelec w Livorno :P Wypadł też drugi napastnik Rossini, więc atak rezerwowy (Diego Tristan :lol: ). Viola powinna wygrać ale trudno przewidywać jak poradzą sobie bez Mutu, wokół którego ostatnio wszystko się kręciło ;) Może Czesiek coś więcej doda ale on zaślepiony :P IMO powinno wejść.
Lazio- Reggina 1
Lazio gra w kratke. Sam nie lubie na nich stawiać, bo są nieobliczalni :P Tym bardziej, że Reggina sprawiła ostatnio niespodzianke z Juve i mogą pójść za ciosem (ale wtedy grali u siebie, teraz co innego, Rzym trudny teren). Statystyki bezpośrednich pojedynków też nie są jednoznacznie za Lazio. Z drugiej strony jednak Reggina bez kilku podstawowych zawodników. Amoruso (najlepszy z Regginy w meczu z Juve, w sezonie ich najlepszy strzelec) i Lanzaro zawieszeni, kontuzjowani są Ceravalo i Modesto... To wszystko podstawowi gracze więc może warto zaryzykować, jak uważasz ;)
guru pisze:Inter- Roma X
Obie drużyny dosyć mocno osłabione. W Romie nie zagrają Cicinho i Mancini, Inter ma spore kłopoty w obronie. Nie wiadomo też czy zagra Zlatan. Tu może paść każdy wynik, dla mnie x jest tak samo prawdopodobny jak 1 i 2 :P ale jeśli już, to poczekaj do jutra aż ogłoszą kadrę na mecz. Za to myślę, że over powinien wejść spokojnie, bo mecze Inter - Roma są zazwyczaj widowiskowe i pada dużo bramek :]
Juve- Torino 1
Na Juve przejechałem się z Regginą ale tam cuda niewidy wyprawiał arbiter, o czym pewnie słyszałeś. Nie wiadomo jak zawodnicy podejdą do tego spotkania, mogą być zdołowani po Regginie, albo podwójnie zmotywowani :P a i w niedziele mecz z Violą. Do Juve wracają Buffon, Zebina i Iaquinta, ale wciąż bez Treze i wypadł Zanetti. Torino bez Bjenalovica i Delafiore (tak z ważniejszych osłabień). Derby, to zawsze derby, wszystko może się zdarzyć ale myśle, że Juventus wygra ale po trudnym meczu. Ważni zawodnicy wracają, do tego trzeba gonić Rome, która gra z Interem. Przejechałem się jednak na Regginie, sędziowie ostatnio lubią odwalać niezłe szopki i trzeba uważać na siły wyższe :P

Wróć do „Bukmacherka”