Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 26 lut 2008, 23:36

Ehh nie chce mi się tego nawet komentować :roll: To co zrobił Nedved, to powinien kuwa taką kare od klubu dostać, że by się nie wypłacił :? Debilne zachowanie i jeszcze osłabił zespół na Viole, Chiellini tez będzie pauzował :? Wstyd.

Kolejne bezbarwne spotkanie w naszym wykonaniu. Już nie chodzi o nieskuteczność, ale nie potrafimy sobie nawet wypracować sytuacji bramkowych. Mecz walki, dużo ostrej gry ale fair, do czasu. Nedved zachował się jak idiota, po co to było?? przeciez sędzia odgwizdał rzut wolny :[ A kara z pewnością obejmie więcej spotkań niż to z Fiorentiną. W ogóle słaby mecz Nedveda ale dziś nikt nie zachwycił. Najlepiej chyba znów Camoranesi. Dziwi mnie, że ogrywamy Udine i Roma, a nie radzimy sobie z Regginą i Torino. Ładnie Del Piero z wolnego i Sereni broni, w odpowiedzi Rosina w poprzeczke też z wolnego i w zasadzie tyle tego było. Mecz momentami ładny, dużo walki, pare szybkich akcji ale liczyłem na więcej, zwłaszcza w naszym wykonaniu. Może Roma miała/ma słabszy okres ale z taką grą to i my też nie zasługujemy na 2. miejsce. Treze wróć :P Szkoda, bo powinniśmy ten mecz wygrać. A Nedvedowi podziękujemy. Rozumiem nerwy ale takie coś, będąc przy rzucie wolnym i to już w doliczonym czasie ['] Panie Ranieri, zrób Pan coś, bo mnie szlag trafi...

Na uwagę zasługuje bardzo poprawne sędziowanie. No może były pojedyncze, mało znaczące wpadki ale sędzia ogólnie dał radę.

Wróć do „Włochy”