Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 28 lut 2008, 13:31

Van der Vaart pisze:więc nie ma się co śmiać z HSV, czy Werderu :naughty:
A czy ja się z nich nasmiewam? Po prostu stwierdzam fakt - odpadli. Bayern też był bliski odpadnięcia (bo gdyby doszło do karnych, to przy naszym strzelaniu karnych....) wczoraj z TSV i też byśmy byli sobie winni. Tak samo HSV czy Werder - meczu Hamburga nie widziałem, ale np. Werder odstawił w Dortmundzie lekką żenadę i odpadł zasłużenie. Więc - sami sobie winni.
Van der Vaart pisze:Powinien być dwumecz, a nie jeden mecz.
Nie ma takiej opcji - zbyt napięte terminy. Chyba, że zimy w Niemczech będą na tyle lekkie, że ktoś w końcu rozważy opcję skasowania przerwy zimowej - wtedy znajdzie się na to czas (choć podejrzewam, że wówczas rozpropagują Puchar Ligi w zmienionej formule :wink: ).
Van der Vaart pisze:Tak tylko, że trafili na odpowiedni moment, w którym Schalke grało faktycznie słabo.
No niby tak, ale wygrali i to się liczy :wink: Poza tym nie lekceważyłbym Wolfsburga, wydaje się że Magath wziął ich wreszcie w karby.
Akarin pisze: choć widziałem też sytuacje kiedy gwizdano wolny.
No właśnie :wink: Poza tym, tak w zasadzie to sam faul był tuż przed linią...Ale nie ma co dalej tego ciągnąć, jak już pisałem wcześniej - nie dostaliśmy w 90 min, kiedy się słusznie należał, więc była to taka "równowaga" :D
Akarin pisze:W niedzielę losowanie. Zobaczymy jak będzie. Coś czuję, że trafimy na Wolfsburg.
Mnie się nawet śniło, że wylosowaliśmy Wolfsburg :P Ktokolwiek by nie był, bylebyśmy grali u siebie - to mi wystarczy :wink:

Wróć do „Niemcy”