A czy ja się z nich nasmiewam? Po prostu stwierdzam fakt - odpadli. Bayern też był bliski odpadnięcia (bo gdyby doszło do karnych, to przy naszym strzelaniu karnych....) wczoraj z TSV i też byśmy byli sobie winni. Tak samo HSV czy Werder - meczu Hamburga nie widziałem, ale np. Werder odstawił w Dortmundzie lekką żenadę i odpadł zasłużenie. Więc - sami sobie winni.Van der Vaart pisze:więc nie ma się co śmiać z HSV, czy Werderu![]()
Nie ma takiej opcji - zbyt napięte terminy. Chyba, że zimy w Niemczech będą na tyle lekkie, że ktoś w końcu rozważy opcję skasowania przerwy zimowej - wtedy znajdzie się na to czas (choć podejrzewam, że wówczas rozpropagują Puchar Ligi w zmienionej formuleVan der Vaart pisze:Powinien być dwumecz, a nie jeden mecz.
No niby tak, ale wygrali i to się liczyVan der Vaart pisze:Tak tylko, że trafili na odpowiedni moment, w którym Schalke grało faktycznie słabo.
No właśnieAkarin pisze: choć widziałem też sytuacje kiedy gwizdano wolny.
Mnie się nawet śniło, że wylosowaliśmy WolfsburgAkarin pisze:W niedzielę losowanie. Zobaczymy jak będzie. Coś czuję, że trafimy na Wolfsburg.