no może się nie znam na futbolu, ale:DominoWalcz pisze:orzeu jesli ktos tu sie nie zna na pilce, to tylko ty. sadzisz, ze nie uwazam materazziego za pilakrza grajacego fair play bo nie strzela 10 goli w sezonie i nie dostaje nagrod? smieszny jestes.
PS. kodeks dla sedziow -![]()
![]()
nie ma co, popisales sie, z ta teza o kartkach... moze to moratti wprowadza taki kodeks zmieszczany w kopertach, hm?
1. a czy ja powiedziałem, że Matrix gra fair play ? NIE ! napisałem, że ze względu na jego umiejętności piłkarskie, a jest piłkarzem co najmniej bardzo dobrym, zakałą futbolu nazwać go nie można, tak samo jak np. Vinniego Johnsa, Paula Gasgoine czy Erica Cantone.
2. Poza tym jaki kodeks co ? Powiedziałem ,że dla mnie nie było tam czerwonej kartki i wyraziłem swoją opinię na temat tego, że za takie faule się z boiska nie wylatuje - wg mnie czerwone kartki dostaje się za wybitnie niesportowe zachowanie, faule taktyczne, czy jako zsumowanie kilku przewinień, a jak mówiłem to były tylko 2 faule przy czym wg mnie w 1szym Matrix nawet nie faulował - nie zgadzacie to nie, ale obejrzyjcie sobie ten faul i powiedzcie czym tam Matrix takim zawinił co ? bo chyba nie zastawianiem się.
czytanie ze zrozumieniem się kłania: gdzie ja coś takiego napisałem ? Napisalem, że jak dla mnie ZAKAŁĄ nie można nazywać tak dobrego piłkarza, który bądź co bądź obok tych głupich fauli jest też stoperem wybitnym. W Zadnym wypadku nie napisałem ,że uwazasz go za zakałę, bo "nie gra efektownie".chodzilo mi o to, ze ORZEU stwierdzil, iz ja go uwazam za zakale bo nie gra efektownie. dwie zupelnie inne rzeczy
takie komentarze to sobie zostaw dla siebie. Rozumiem, że próbujesz się dowartościować, ale forum nie jest od tego.smieszny jestes.
Jeśli to jest odniesienie do mojej wypowiedzi to: Zizou w ostatnim swoim spotkaniu zachował się wybitnie nieprofesjonalnie, za co dostał zasłuzoną czerwoną kartkę, co nie znaczy, że nie był przzez całą swoją kariere profesjonalistą.ale nikt mi nie powie, ze Zidane nie byl profesjonalista
bo wiadomo, że to by nie przeszło, ale mimo to wszyscy w obozie Interu wypowiadali się, ze zostali skrzywdzeni przez sędziego.Jak kartka byla taka nieuczciwa, to czemu Inter nie odwolal sie do UEFA o jej anulowanie?
i krótka opinia na temat meczu z LFC: Nie uważam i nie uważałem, że bylismy lepsi od LFC w tym meczu. Nie będę po dwumeczu mówił, że przegralismy przez sędziego, ale podtrzymam swoją opinię, że ten miał na wynik dwumeczu wielki wpływ. Najbardziej boli mnie to, ze tą czerwoną dostaliśmy w momencie gdy powoli zaczynalismy łapać swój rytm, no ale cóż trzeba będzie powalczyć w rewanzu. Aaa i oczywiście karny Liverpoolowi się należał.