Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 01 mar 2008, 13:56

A co myślicie o meczu Roma - Parma? Warto dać pewniaka na Rome? Think
tzn jakiego pewniaka?? Teoretycznie Roma powinna rozjechać Parme ale ma za sobą serię trudnych spotkań (Juve, Real, Viola, Inter-kolejno po sobie), w środę rewanż z Realem, Spall może posadzić na ławie kilku zawodników. Z drugiej strony jednak bilans spotkań zdecydowanie na korzyść Romy. Rzymianie świetnie spisują się na swoim boisku, a Parma na wyjeździe jeszcze w tym sezonie nie wygrała. Mimo to dla mnie dzisiejszy występ gospodarzy to mała niewiadoma, a już na pewno nie uważam tego za 'pewniaczka'. Może Yukasz Cie przekona, ja nie :P Powiem Ci w tajemnicy, że sam chciałem stawiać na Rome, miałem nawet na kuponie ale w ostatniej chwili coś mnie naszło, żeby jednak na Rzymian nie stawiać :twisted:

Czeher, jak widzisz Juve - Viola?? Pewnie odwrotnie niż ja :smile2: Miałem dziś sen, piękny sen :whistle: Śniło mi się, że wygraliśmy 1-0 po golu... Palladino :D W moim boskim śnie Palla zawijał piłkę z rożnego bezpośrednio do bramki, jeszcze obrońca niefortunnie interweniował, ale padła brameczka 8) Normalnie omijałbym ten mecz szerokim łukiem ale teraz zacząłem się zastanawiać. Juventus troche osłabiony (Chiellini, Nedved) ale zagra Zanetti, bo zredukowano zawieszenie. Wraca Trezeguet. Viola bez Mutu, ktoś jeszcze ważniejszy nie zagra?? Juventus niby w słabej formie ale Juventini mobilizują się na te ważniejsze mecze. Pojechaliśmy Udine i Rome po remisach z Catanią, Sampdorią i Cagliari więc i teraz możemy pojechać Fiorentine. Mam dylemat :think:

PS Ktoś wie dlaczego przełożyli mecz Red Bull Salzburg - Wacker Innsbruck i kiedy się on odbędzie??

Wróć do „Bukmacherka”