Tylko musisz wziac poprawke ze na to spotkanie wrocil najwaznijeszy zawodnik srodka pola Atletico, Raul Garcia, a takze to ze prawdopodobnie obok niego zagra 17 letni debiutant.mistyk pisze: Biorac pod uwage fakt, ze Atletico praktycznie nie istnieje w ostatnich meczach w srodku pola to moze to nie byc wcale glupi pomysl.
Sam jestem ciekawy co w tym spotkaniu pokaze Atletico. Moze sie przelamia, w co mala czesc mnie wierzy, jednak rozum podpowiada ze jezeli uda sie ugrac jeden punkt to bedzie to ogromny skukces.
Co do srodka pola Barcelony to sam nie wiem, byc moze Xavi, Iniesta, Deco bedzie lepsze dla Atletico, bo bez nominalnego DM wiecej miejsca bedzie mial Aguero i Forlan ktorzy lubia sie cofac do tylu.
No zobaczymy co sie stanie, jezeli nie padnie remis to bede plakal po tym spotkaniu. Teraz pytanie czy ze szczescia czy ze smutku ?
P.S Juz caly drże na mysl o tym spotkaniu.
EDIT
W podstawowym skladzie nie ma Messiego co sie stalo :O W Atletico w podstawowym 17 letni Ignacio Camacho.
Oto sklady :
Atletico : Abbiati - Valera, Perea, Pablo, Lopez - Maxi, Camacho, Raul Garcia, Simao - Aguero, Forlan
Barcelona - Valdes - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Henry, Xavi, Edmilson, Iniesta, Ronaldinho - Eto'o