Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 mar 2008, 20:13

maestro pisze:Teoretycznie Roma powinna rozjechać Parme ale ma za sobą serię trudnych spotkań (Juve, Real, Viola, Inter-kolejno po sobie), w środę rewanż z Realem, Spall może posadzić na ławie kilku zawodników.
No właśnie mimo że bezpośrednie mecze przemawiały zdecydowanie za Romą myślałem że wyjdą bardziej rezerwowym składem i trochę się obawiałem tego meczu... jednak i tak postawiłem :smile2:
maestro pisze:Miałem dziś sen, piękny sen Gwiżdze
guru też miał sen w którym Roma dostaje u siebie z Realem... choć przewidział że Ade zawali akcje.
czeher pisze:Ogolnie nie widze tego meczu - wsyztsko przez jakiegos japacyka z Romy
:roll: Zapomniałeś dodać że Mutu do momentu zejścia nic nie grał a miał okazje i gdyby w jego miejscu znalazł się inny zawodnik moglibyście prowadzić bo powinniście mając takie okazje. I prześledź sobie akcje innych piłkarzy którzy umiejętnie mijają bramkarza - czyli tak że albo on sfauluje albo będzie się przyglądał jak rywal strzela gola. A Doni czysto interweniował więc nie wiem o co lotto :glass:

Równie dobrze mogę mieć pretensje do piłkarzy Interu za kontuzję Cassettiego a Babele do piłkarzy Romy za kontuzję Maxwella...

Wróć do „Bukmacherka”