Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 01 mar 2008, 20:34

A co możecie powiedzieć o grze Lino Marzorattiego
ogólnie to tak jak napisał Wilmore, czyli dobry i nic ponadto ;) Na poziom Empoli ok ale w Milanie to już go nie widzę ;) Może za pare lat jak się bardziej rozwinie ale raczej poziomu wymienionych przez Ciebie graczy nie osiągnie. Jesli mowa o takich młokosach, to ja już bardziej wolę Criscito z formą, jaką prezentował wcześniej w Genoi czy w młodzieżowej reprezentacji. Z Empoli bardzo mi się podoba Raggi. Ma świetne warunki, jest uniwersalny (prawa strona, środek), perspektywiczny (23 lata) i gra bardzo solidnie. Zainteresowanie Barcelony swego czasu mówi samo za siebie ale oczywiście sam widziałem go kilka razy w akcji i pozostawił bardzo dobre wrażenie.

Ciekawa dyskusja się wywiązała na temat obrońców :P Matrix w poprzednim sezonie był świetny i Barzagliego w takiej formie chyba jeszcze nie widziałem, a jeśli zobacze, to już raczej nie w Palermo. Fakt, że Andrea w dwóch poprzednich sezonach prezentował się lepiej niż teraz, to jednak od Matrixa lepszy nie był. Barzagli ma jednak potenciał chyba większy, niż w jego wieku wykazywał Materazzi. Na korzyść piłkarza Palermo przemawia przede wszystkim wiek, przyszłość i potencjał jaki w nim drzemie. Tylko czekać aż się dalej rozwinie, mam nadzieje w Juve :P i w wieku Materazziego będzie zachwycał cały świat :love: u boku Criscito :P

Babel pisze:Legro gra jak dla mnie co najwyżej solidnie, a może to uprzedzenie.
Na pocieszenie powiem, że ja mam takie samo uprzedzenie, ze względu na poprzednie lata. W tym sezonie Legro gra lepiej niż solidnie, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył ale to jednak Legro. Dla mnie zawsze będzie jak bomba zegarowa, podobnie jak Zebina :P Oby Legro jak najdłużej prezentował taką formę, może dostanie konkretną szansę od Donka ale jakoś nie widzę go w kadrze na stałe.

Wróć do „Włochy”