Skoro miejsce w ekstraklasie można uzyskać na boisku, to po co jeszcze machloje z licencją? Z perspektywy poznańskiej to nic takiego, bo zanim Amica wchodziła w Lecha kibice byli tak zdesperowani, że chcieli wymusić pieniądze od Kompanii Piwowarskiej i Amica faktycznie jawiła się jako cud. Sponsoring - tak, dziwne twory - nie. Nawet ITI miało dostatecznie dużo klasy, by spłacić długi (pomińmy co teraz robi). Teraz nawet długi nie stoją na przeszkodzie, więc na dobrą sprawę po co ta fuzja? Równie dobrze Groclin może nie zając drugiego miejsca i nici z pucharów.Jarzinho pisze: Przeciez to nie jest jakas ukma na honorze czy cos podobnego, ślask awanuje, licencje bedize mial, a ze dostanie od nowego sponsora mzoe miejsce w pucharach, to tylko na plus.
Zespół, który najgłośniej krzyczał przed sezonem o walce o mistrza, został brutalnie sprowadzony na ziemię, a teraz nie dość, że gładko pominął to milczeniem, to jeszcze krytykuje obecnego lidera i myślą jest już w regularnej grze w LM... no coś jest nie tak. http://sport.onet.pl/74331,1248675,1703 ... omosc.htmlJarzinho pisze:piwus pisze:Przecież Rutkowski mówił, ze Wisła jest klubem chaotycznym i kompletnie niezorganizowanym. A ja mu wierzę, bo to mądry człowiek i jego klub walczy o mistrza . W przyszłym roku w Poznaniu zapewne pominą ten nieistotny detal i bezpośrednio przejdą do regularnych występów w Lidze Mistrzów
Ciezko tak nie twierdzić skoro grono osob zwiazanych z takim klubem nie potrafi dobrze zrozumieć kontraktu jednego zawodnika.Nie wiem czego sie tak czepiles tego mistrza, Janas, czy ten włąsciciel z Korony, Miklas, Drzymała, Pietryszyn, Ożóg oni wszyscy mowili podobnie, a moze byli jeszcze bardziej pewni swego, a w koncu Lech jest wysoko. A co do organizacji wyrazilem swoja opinie.
Z mojej strony koniec OT. Bez odbioru