Dzisiaj rewanż w meczu Man Utd - Roma a tu grobowa cisza ...
co do dzisiejszego spotkania większość ( jeśli nie wszystkie) fakty są po stronie podopiecznych sir Alexa. Manchester jest ostatnio w bardzo wysokiej formie i maja szeroka kadrę a takze grają przed własną publicznością. Co do skaldu to myślę ze powinien wyglądać tak:
VDS
Brown Vidic Rio Evra
Ronaldo Carrick Scholes Nani
Teve Roo
Scholes dobrze zaprezentował siew ostatnim meczu i myślę ze z Carrickiem który także jest ostatnio w bardzo wysokiej formie powinni rządzić w środku pola. Na skrzydłach Nani (ostatnio w zwyżkującej formie) i Cris ( który zawsze sieje postrach w szeregach przeciwników). Obrona raczej solidnie i bez większych zaskoczeń powinna być tak samo w przypadku napastników. Nie wiem jak z kontuzjami w Lyonie ale z tego co mi sie wydaje tez wystawia bardo mocny skald.
Co do formy obu zespołów to MU jest w naprawdę wielkim gazie i wygrywa mecz za meczem i to w dobrym stylu. Co do formy Lyonczyków to gubili ostatnio trochę punktów i pozwozili aby Bordeaux zbliżyło sie do nich.
Jeśli Lyon chce awansować musi zagrać bardo dobre spotkanie , co do MU im wystarczy bezbramkowy remis i sa dalej aczkolwiek mam nadzieje ze zagrają kawał dobrego futbolu i pokażą Lyonczyka ich miejsce w szeregu.
Osobiście obstawiam awans MU i innego rozwiązania nie przewiduje.