Kamil232 przestań już pisać te brednie o odpoczywaniu Milanu w lidze a skupianiu się tylko na LM. To że w zeszłym sezonie Milan w lidze się nie liczył ( z różnych przyczyn ) nie znaczy że nie biegali, nie walczyli itd. W lidze nie szło to LM też mieli odpuścić ?
Pamiętasz czasy kiedy Milan również walczył o mistrzostwo na równi z klubem turyńskim* i potrafił zagrać w finale ? Tobie wystarczy jeden sezon po aferze aby stwierdzić że mamy spacer w lidze ? Mam teraz też jak ty płakać przez już ponad pół roku że nie zagrał Seedorf a Milan był bez formy ? Taka jest piłka.
Podoba mi się post Misia.
George Jung jaki zaś spalony z Bayernem ? Widze że mecze Milanu przez wszystkich są dosadnie analizowane ale nie dziwie się skoro przez 5 lat rządziliśmy.
Jaka Aston Villa, jakie inne zespoły ? Mam też poszukać meczu w którym Arsenal przegrał z kimś tam a ci wcześniej przegrali w lidze np z Catanią ? Wstydu oszczędź.
Od Pirlo wczoraj ja bym był lepszy. Na podstawie wczorajszego meczu każdy był od niego lepszy mimo to uważam że Fabregas powinien się od niego uczyć, uczyć i jeszcze raz uczyć.