Wasza liga to w porównaniu do PL dno. Jak tam Lazio zajeło 3 czy 4 miejsce, to człowieku ta drużyna w PL kręciła by się koło 12-13 miejsca. Stwierdziłem fakty, Milan jak Liverpool odpusczali juz ligę bo byli w niej gównem i w przedbiegach juz byli w LM na lepszej pozycji, byli wypoczęci. I jeśli nie widzisz różnicy między tym ze wypada ktoś z ofensywny ze składu, a tym ze wypada trzech obronców czyli linni która musi być najbardziej zgrana to gratuluje poczucia humoru. Ciekaw jestem jakbyście sie zaprezentowali bez Maldiniego, Nesty i Oddo. Czyżby była powtórka Romy?Kamil232 przestań już pisać te brednie o odpoczywaniu Milanu w lidze a skupianiu się tylko na LM. To że w zeszłym sezonie Milan w lidze się nie liczył ( z różnych przyczyn ) nie znaczy że nie biegali, nie walczyli itd. W lidze nie szło to LM też mieli odpuścić ?
Pamiętasz czasy kiedy Milan również walczył o mistrzostwo na równi z klubem turyńskim* i potrafił zagrać w finale ? Tobie wystarczy jeden sezon po aferze aby stwierdzić że mamy spacer w lidze ? Mam teraz też jak ty płakać przez już ponad pół roku że nie zagrał Seedorf a Milan był bez formy ? Taka jest piłka.
Typ ma racje, nie ma co porównywać nikogo do zawodników Milanu. Bo Ci zawodnicy potrafią zagrać kilka świetnych spotkań w sezonie, reszta dno w stylu pół roku bez wygrania u siebie. To jak można przyrównywać Cesca, który gra w sezonie wiele kapitalnych spotkań, do gościa który 3-4 to robi?
Nie za ostro z tymi porównaniami ? // fieldy