1/8 finału LM: Arsenal - Milan (15.02.2012 i 06.03.2012)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 05 mar 2008, 19:16

jesli chodzi o porownanie lig to przypominam o tym jak rezerwy 18 druzyny w serie a graly w finale pucharu uefa
możesz mi powiedzieć w którym sezonie? przez ostatnie 8 lat nie było włoskiego zespołu w Finale!(sic!) halo człowieku mamy rok 2008, a nie 1999...to juz nie te lata, zgadza się na przełomie wieków Serie A była najlepsza. Parma,Inter,Lazio,Milan,Inter,Juve, Roma było mnóstwo świetnych zespołów, teraz jest tak w Anglii, a Calcio od kilku lat sięga coraz niżej i w tej chwili są daleko za PL i nawet PD;] potwierdza się ten sezon, jesli wszystko pójdzie zgodznie z planem wszystkie zespoły odpadną w 1/8. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy Serie A jest teraz słaba i niech się przyrównuje do Bundesligi, a nie do PL.
jak to,druzyna gra bez trojki obroncow?niemozliwe!kontuzje w pilce?pierwsze o tym slysze
Extra i dlatego mówię, że Milan był w lepszej sytuacji i nikt nie wie jak to by się skończyło gdyby United które w zeszłym sezonie było niesamowite by zagrało pełnym składem.
widac to bylo po tym ze w styczniu byl na 13 miejscu a w kwietniu na 4
ten progres punktowy to nie wynik walki w lidze.po prostu inne druzyny nie stawialy sie na mecze
O wybacz pomyliłem się, Milan nie gra 2 miesiące i odpoczywa 10, tylko gra 5 miesiący i odpoczywa 7.
ragedia przy kontuzjach to jest wtedy gdy milan sezon temu mial kontuzjowanych 8 podstawowych obroncow(maldini,nesta,cafu,jankulowski,kaladze,serginho,bonera)a musieli grac costacurta,simic,grimi i ktos tam jeszcze
no wlaśnie utwierdziłeś mnie w przekonaniu. Bez całej obrony Milan 13 miejsce w Lidze, to bez całej obrony dostalibyście wiecej niż Roma.

Kamil232 ah ta PL. Kraina mlekiem i miodem płynąca. Liga włoska spuściła ostatnio z tonu ale sama jest sobie winna poprzez różnego rodzaju afery. Potrzeba kilku sezonów żeby wszystko wróciło do normy. A Milan w PL miałby szanse w ogóle załapać się na UEFA ?
Popatrz na Pirlo sprzed sezonu - dwóch bo ten ma fatalny i nie pisze głupot, reszty nawet nie chce mi się komentować.

Milan wczoraj pasował stylem do PL. Grali bez pomysłu, byle kopnąć do przodu
Sądze, że drużyna któa nie wygrywa u siebei pół roku z pewnością spadałby z PL ;] Taaaa w PL gra się tylko byle kopnąć do przodu i dlatego nawet Henry przyznawał, że w PD ma wiecej czasu na przyjęcie piłki pomyślenie bo w Anglii ktoś od razu przy nim był. I dlatego również przyznał, że w Anglii gra się dużo dużo szybicej. No ale jak sie widzi PL raz na ruski rok, albo słucha szpeca Rafała Steca w TVP to sie gada takie głupoty.
argument rodem z pewnej strony o Barcelony , gdzie wszyscy uwazaja ze w Anglii gra sie kopnij biegnij. ludzie ogarnijcie się .
Otóz to. Miałem do czynienia z takimi szpecami, najmśmieszniejsze jest to, że jak sie spytałem ile meczy PL widzieli to się okazało, że prawie żadnego :lol: Niektórzy oglądnał LM w TVP raz na 3 tygodnie, oglądnał skróty gdzie bryluje szpec Stec, który twierdził, że w 1/8 mogą sie spotkać zespoły z tego samego kraju i sądzą, że wiedzą wszystko i pozjadali wszystkie rozumy.

Wróć do „Puchary Europejskie”