1/8 finału LM: Arsenal - Milan (15.02.2012 i 06.03.2012)

misio
Zbanowany
Reputacja: 0

Post autor: misio » 05 mar 2008, 20:27

kamilku kochany,chodzi mi o parme sprzed kilku lat,mozliwe ze sie pomylilem i jej rezerwy dotarly tylko do polfinalu

Kamil232 pisze:Extra i dlatego mówię, że Milan był w lepszej sytuacji i nikt nie wie jak to by się skończyło gdyby United które w zeszłym sezonie było niesamowite by zagrało pełnym składem

o [k****]
pol roku bez 8 podstawowych obroncow dla milanu to zadne oslabienie a jeden mecz manu bez 3 obroncow to inny manu.
Kamil232 pisze:O wybacz pomyliłem się, Milan nie gra 2 miesiące i odpoczywa 10, tylko gra 5 miesiący i odpoczywa 7
milan wtedy zaczynal sezon z punktami karnymi,nie mial przygotowac przed sezonem i mial cala obrona kontuzjowana,stad 14 miejsce.gdyby nie grali w ogle byliby ostatni.a tak awansowali na 14 miejsce.
Kamil232 pisze:no wlaśnie utwierdziłeś mnie w przekonaniu. Bez całej obrony Milan 13 miejsce w Lidze, to bez całej obrony dostalibyście wiecej niż Roma.
z tym ze w meczu manu z roma roma miala jakies akcje i na pczatku grala calkiem niezle,stwarzala zagrozenie a kazdy strzal manu to byl gol

natomaist w meczu milanu z manu chlopcy z anglii wygladali jakby mieli opaski na oczach,nie wiedzieli co sie dzieje,ronaldo zostal ponizony przez gatuso,zreszta jak kazdy inny gracz manu przez inych graczy milanu

a co do sily ligi angielskiej,z kim gra anglia w grupie na me08?kogo wylosowali dumni synowie albionu stanowiacy trzon i pierwszy rzad najlepszej ligi na swiecie?

widzisz kamilku,to ze jakis porstouth kupuje zawodnikow za pol budzetu lecce nie oznacza ze jest lepsze od tego lecce.pieniadze to nie wszystko

bez wulgaryzmów prosze ... i nie rozmywajcie tematu // fieldy

Wróć do „Puchary Europejskie”