1/8 finału LM: Roma - Real

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Diablo_ASR » 05 mar 2008, 23:26

"And I think to myself: What a wonderful world"

maestro pisze:Kto by się spodziewał, że włoskiego honoru w LM będzie broniła Roma
Ja i jeszcze kilku zapaleńców.
maestro pisze:Totnik ładnie dyrygował.
Totnik to pewnie zaraz się wypowie na forum :D

maestro pisze:Zajebiste są te analizy Gmocha :o Heinze w Małysza się zamienił :rotfl:

Gmoch jest niezastąpiony, zresztą Szpakowski też. Takich komediantów ze świecą szukać.

No to wygraliśmy 2-0, bo ta bramka to kilometrowy spalony. Sędzia drukował jak mógł, ale Roma i tak to przetrwała. Ale to już teraz nieważne.

Teraz kilka słów:

:!: Szacunek dla Realu, że nam oddał takiego pakera jak Cycuś
:!: De Rossi był boski, Realu nie stać na piłkarza takiego kalibru
:!: Vucinic - tak jak po nim jechałem przez cały czas pobytu w Rzymie (bo i na to zasługiwał) tak po ostatnich meczach doceniam jego klasę. Dzisiaj grał idealnie - dał się faulować, po jego dryblingu czerwień dla Pepe i no i gol. Świetnie grał już w ostatnich meczach Serie A, teraz dalej trzyma poziom. Wielki szacun Mirko :D Jak dla mnie, to powinien grać w wyjściowym kosztem Taddei, mam nadzieję, że Spal w porę się kapnie.
:!: Sędzia był do dupy, ale to już zwyczaj w meczach Romy, że im się trafia jakiś totalny lebiega.
:!: Totti - dzisiaj to grał chyba na pozycji Pirlo, trochę strat miał, ale klasę pokazał, rozgrywał jak trzeba, sprawdza się to co powiedział Pele, że Totti z czasem będzie się cofał jeśli chodzi o pozycję. Kto wie może za jakieś 2 lata trotti jako DMC :wink:
:!: Obrona świetnie. Mexiu i Juan robili co w ich mocy. Bramka to nie ich wina. Zresztą, jaka bramka? :lol:
:!: Il Piccolo Coccodrillo mógł już w pierwszej połowie załatwić Romie awans. Chłopak ma uderzenie, istne bomby wsadza. Jakby to spojenie wpadło, to bramka roku w LM. Pizarro chyba się zasmucił, bo DDR i Aqui to para idealna. Młode rzymskie wilczki będą grać jeszcze lepiej, tego jestem pewien.
:!: Dziękuję Realowi za fantastyczny mecz. Odpadliście, ale przyznacie, że byliśmy lepsi. Odbijecie sobie pewnie w Primera Division, Roma ma teraz ładny bilans na SB - 2zw 1r 1p.
:!: Spal - widać, że wyciągnął wnioski po tym diabelnym meczu na Old Trafford. Tym razem nie tak ofensywnie ustawił Romę, ale cały czas czyhaliśmy na swoją szansę i taką otrzymaliśmy. Tylko potwierdził, że jest najlepszym szkoleniowcem na Półwyspie Apenińskim.

Wspaniały mecz, wspaniały wieczór. Życzę teraz tylko Romie nie trafić w losowaniu na Angoli. Bo z nimi nie radzą sobie kompletnie. Może jutro napiszę więcej, jak wytrzeźwieję :D Teraz idę z psem na osiedle wyśpiewać cały hymn Romy. Może mnie nikt nie pogoni wink:

GRAZIE ROMA i gratulacje dla Realu za walkę do końca. Byliście godnym rywalem.

Wróć do „Puchary Europejskie”