1/8 finału LM: Roma - Real

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 06 mar 2008, 15:50

vakabayashi pisze:gdyby na boisku było 100mln euro i grało zamiast być kontuzjowanym możliwe ze wygladałoby to inaczej Rolling Eyes
Sorry ale cała Europa wie że Robben co chwilę ma kontuzję a mimo to go ściągnęliście. Ramos sam jest sobie winien i nikomu innemu że zabrakło go w rewanżu bo pauzował za karki a mówi się jakby był kontuzjowany. Ruud też chyba wrócił na chwilę żeby znowu pauzować z Romą (czy jednak pomieszałem coś?). A poza tym na ten skład który wczoraj widzieliśmy też pewnie wydaliście więcej niż my na swoich, ba Pepe pewnie kosztował więcej niż nasi ściągnięci :lol: Może faktycznie z medykami macie coś nie ten tego :think: :P
vakabayashi pisze:nie musimy ileś razy wygrać ligi zeby potem skupić sie na LM
Ale ja to wiem, to kaczy coś odwrotnego sugerował.
vakabayashi pisze:Musimy dać czas zgrać sie naszej druzynie w LM
Albo za rok mieć całą drużynę przed rozpoczęciem okresu przygotowawczego a nie sięgać do sakiewki gdy myślało się że ci co są zawiedli w pierwszych meczach i dokupywać innych zmieniając oblicze drużyny.
vakabayashi pisze:co innego uważał cały półwysep iberyjski i dziennikarze hiszpańscy. I słuszenie przed sezonem to Barcelona sie wzmocniła tam gdzie musiała i wydawało sie ze nie ma wogóle braków - logiczne ze oni byli/są faworytem
To Real wydawał grube miliony.

Wróć do „Puchary Europejskie”