1/8 finału LM: Roma - Real

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 06 mar 2008, 18:25

Roma zasłużenie awansowała. Bardzo ciekawy zespół,przede wszystkim niedoceniany jak jego lider Totti, który wg. mnie już dawno powinien otrzymać jakąs indywidualną nagrodę. No ale przyzwyczajcie się, że w Polsce już tak jest :lol: wy przegraliście z nami 1-7 i nic innego(oczywiście mam na mysli tych, których jedyna wiedza jest to co zobaczą w TVP) się nie liczy. Ronaldo zagrał słabo na San Siro, to szpece jechały ze to ciniak a na youtubie pojawiły się filmiki "Cristiano Ronaldo is not a great player" ciekaw jestem co po tym dwumeczu powiedza o Kace :lol: Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że to gracze Milanu zachwycają kilka razy w roku i byli uważani za geniuszy, a Ci co robią to regularnie za cieniasów :lol:
Co do przyszłej rundy mimo wyników z zeszłego i tego roku, nie chce trafić na Romę. Widać, że Spaletti uczy się na błedach i byłoby niezwykle cieżko, zresztą taki mecz w życiu by się nie powtórzył. A Roma z roku na roku się rozwija i gra coraz lepiej. I przede wszystkim to nie tylko Totti, ale świetny De Rossi, Perotta, Aquliani czy też Vucinic. Teraz wszyscy marzą o wpadnięciu na Schalke, oby to United udało :D

Wróć do „Puchary Europejskie”