Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 07 mar 2008, 18:27

Może mi ktoś wytłumaczyć za co Wasilewski dostał drugą żółtą kartkę bo za cholerę nie potrafię się tam niczego dopatrzyć w starciu z Tonim, chcem ale nie mogem :angry:
A brama Altintopa miodzio, cloner też nie najgorzej przymierzył z wolnego :shock:

Co do Wiese to :brawo: bo go nie cierpię i w tej swojej obcisłej koszulce i nażelowanych włosach kojarzy mi się z uczestnikiem parady równości :smile2:

Zico_FCI pisze:Słabiutko coś angielskie kluby. Po dzisiejszych meczach wydaje się, że żaden nie przejdzie dalej.

Fiorentina 2 - 0 Everton
Bolton W. 1 - 1 Sporting Lisbon
Tottenham H. 0 - 1 PSV Eindhoven
Jak to :o Przecież Anglicy w tej edycji PUEFA zajęli pierwsze trzy miejsca :P Z tych angielskich drużyn kciuki będę trzymał tylko za Koguciki i rywali Evertonu którego nie lubię oraz Boltonu który nawet mi lotto alebardziej odpowiada mi Sporting :]

Co do Fiorentiny to imo powinni zrobić wszystko aby zagrać w przyszłym sezonie w LM a biorąc pod uwagę odpadnięcie Milanu z Arsenalem może być o to trudno. Choć pewnie Viola z każdym kolejnym awansem będzie coraz bardziej poważnie traktowała puchar.

Wróć do „Puchary Europejskie”