Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 07 mar 2008, 19:24

Yukasz pisze:Co do Fiorentiny to imo powinni zrobić wszystko aby zagrać w przyszłym sezonie w LM a biorąc pod uwagę odpadnięcie Milanu z Arsenalem może być o to trudno.
Ja tylko przypomne, ze Fiorentina juz 2 lata z zrzedu zakwalifikowała sie do el.lm :!: A teraz tak
:arrow: Inter chwycil dosc powazna zadyszke i moze dosc do niedotlenienia :lol:
:arrow: Roma chwycila ostatnio wiatr w zagle, co pokazuje ze szykowala forme na spotkania z Realem ale teraz pewnie wiatr ucichnie a same wiosla nie pomoga na kilku frontach
:arrow: Juve sie posypalo, wg mnie etraz klucozwe spotkanie z Genua jezeli straca pkt to trudno im sie bedzie z tego wygrzebac bowiem presja bedzie coraz wieksza, moze dosc do zwolnienia coacha :P jest :ok:
:arrow: Szkoda ze Milan odpadl ale w sumie moze ich podlamac ta sytuacja, ktora nie jest zbyt dobra, kontuzje, atmosfera chyba tez niezbyt, dodatkowo u siebie graja zle a napad zlozony z mlokosa i emeryta niczego nei gwarantuje
:arrow: Fiorentina - ostatnie wygrane zadzwily nawte mnie :P takie zwyciestwa podnosza morale i w dodtaku bez dosc waznego ogniwa jakim jest Mutu - o ktorym pisano ze to 75% Violi :? Lawka mocna - to oni rozklepali Juve - Gobbi, Waigo :o, Osvaldo

Reasumujac - Scudetto na wyciagniecie reki :D
Yukasz pisze:Choć pewnie Viola z każdym kolejnym awansem będzie coraz bardziej poważnie traktowała puchar.
Bylem pewny ze przegraja :P Ale moze Doni pomogl

PS. Najpierw pisano ze bez Toniego Viola nie sitnieje i ze on jest nie do zastapienia, teraz o Mutu a prawda jest taka ze kazdy gracz jest do zastapienia, sercem Violi jest Cesare a nie jakis grajek :!:

Wróć do „Puchary Europejskie”