Skąd ta pewność?guru pisze:No i co z tego? Pograją tak jeszcze ze 2-3 kolejki i tyle.
To wobec tego daję Groclinowi jeden procent na zajęcie wyższej pozycji od Legii na koniec sezonu.guru pisze: Ile dajesz im procent? 99? Jak tak to mogę być spokojny o pozycje Legii.
Urban to Urban, dla Szula to różnica gigantyczna. A to on, nie Urban, decyduje o przygotowaniu motorycznym. Bardzo cenię Ryszarda za wiedzę, ale jednak za mocno angażuje się w treningi, a efekty jakie są, takimi je widać.czeher pisze: A ja sie nie zgodze ze problemem jest nowa formula znaczy krotsza przerwa, zreszta dla Urbana obecna przerwa czy dwaniejsza nie jest zadna roznica Exclamation On nigdy nie pracowal w takich warunkach
Fakt jest faktem - jako jedyny przestawił swoją ekipę na nowy system przygotowań do rundy wiosennej. Bo że powinien być on nowy - to ci powie każdy trener teraz. Miesiąc temu jednak nikt o tym nie miał pojęcia. Nowy kalendarz = nowe przygotowania, Zieliński to skumał, a że nie znam go zbyt dobrze, to nie mam pojęcia, jaki ma warsztat, widzę tylko jego efekty.czeher pisze: A ekipy Zielinskiego w ostatnich latach wiosna graja fenomenalnie - Odra w ubieglym roku najlepsza ekipa wiosna a przerwa byla jak zwykle, Piast tez neizle sobie radzil - taka juz domena tego coacha
Zieliński i Skorża mają sporą wiedzę trenerską - tego jestem pewny. Że jeden ma zwyczaj do przekombinowania w prowadzeniu ekipy, a drugi ma parę drobnostek, przez które Wisła grała źle z Koroną, to inna sprawa. Wisła jednak zaskoczy, Korona będzie pokonywać rywali samym potencjałem na boisku, o to jestem dziwnie spokojny.czeher pisze: Zielinski (Korona) fachowcem nie jest a u Skorzy moze i wieksza role odgrywaja kontuzje