Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 08 mar 2008, 7:34

czeher pisze:Wg mnie moze wplyw miec na to bezradnosc zespolu w walce o najwyzsze cele o ktorych bylo glosno i szumnie po fuzji - mijaja prawie 2lata i ...
Wiec niektorzxy chca sie lekko rozgrzeszyc, usprawiedliwic mowiac ze wsyztsko powoli zmudna praca, a kibice sie niecierpliwia i neiraz daja upust temu na transparentach ... 3ligowe transfery itp

Plan 3-letni. Lech mial dobic i pozostacw czołowce w ciagu 3 lat. Nie zrobił tego? Z roku na rok wyższe miejsce w tabeli, w tym ma szanse i to nie mniejsze niż Legia czy Korona i Groclin na 2 pozycje. Nie widać postepu.
Jesli nie to naprawde zal słow.

To, ze ktos jest debilem i na słowa walczymy o mistrzostwo jara sie jak male dziecko to inna sprawa. Lepiej powiedzieć walczymy o mistrzostwo jak 4-5 innych prezesow niż mamy za słaby zespoł. Nie widze w tych slowach czegos bardziej bunczucznego od słow Pietryszyna czy Ożoga i pozostałych prezeswo, dyrektorow, włascicieli.

czeher pisze:araz wielki hit Widzew - Lech - dla mnie wygrana gospodarzy bo Lech jak narazie niczym nie zachwycil
Podobnie rzecz maq sie do 14 inntch klubow. Zaledwie Groclin sie wybija, a reszta nie gra lepiej od Lecha, co wazne dla ukladu tabeli zawodzi Korona i Legia.

Nie wiem co ma Bandrowski do Zająca, defensywny pomocnik do skrzydłowego, to tyle. Jesli Zajac nie bedzie grał w przyszlym sezonie to jaki sens stawiac na niego, Smuda chce sprawdzić Wojtkowiaka na prawej obronie i przywrocic Kikuta na prawa pomoc. Zreszta Zajac nic ciekawego nie pokazał wiosna.

Wróć do „Polska”