FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 08 mar 2008, 12:08

mistyk pisze:obecnie mamy jednego prawego obronce i to w sredniej formie, ktory mozliwe, ze po sezonie odejdzie.
A Puyol?
mistyk pisze:Co do Poulsena to umiejetnosci ma duze, jednak nie bardo podchodzi mi ten transfer ze zwgledu na jego zbyt ostra gre i czasami po prostu chamstwo. Bardziej marza mi sie Mascherano badz De Rossi, chociaz oni nie sa do wyjecia.
Fajnie. Mi się marzy Essien i milion w totka, ale tu chyba nie o to chodzi. Powinniśmy rozpatrywać realne opcje a nie nasze marzenia. Realną opcją jest zawodnik, który zgodzi się na przejście do nas, zgodzie się na rolę rezerwowego i nie będzie kosztował fortuny.

Już widzę jak ubóstwiany (jeszcze nie tak jak Totti, ale jednak) w Rzymie De Rossi idzie do nas na ławkę rezerwowych :]
Bienias pisze:ale tez moze na nowo wskrzesic nasze przepalone gwiazdki
Tylko Mou może tego dokonać?

Asteniu pisze:A teraz przyszedl mi jeszcze jeden pomysl Smile Iniesta lubie sie czesto zapedzac na skrzydlo, w reprezentacji gra duzo ofensywnej niz w Barcelonie, moze Henry lewa, Eto'o srodek, Iniesta prawa, a Ronaldinho do pomocy, albo na lawke lub za Henka.
Nic nowego. Iniesta grywał już na prawym ataku kilka razy, ale przesunięcie Dinho do pomocy nie wchodzi raczej w grę. Czterech napastników to chyba jednak za dużo :lol:

Co do Ronaldinho na prawej to powtórzę jeszcze raz, że śmierdzi mi to czymś podobnym do Leo na lewej. Kiepski ruch raczej.

Wróć do „Hiszpania”