A Puyol?mistyk pisze:obecnie mamy jednego prawego obronce i to w sredniej formie, ktory mozliwe, ze po sezonie odejdzie.
Fajnie. Mi się marzy Essien i milion w totka, ale tu chyba nie o to chodzi. Powinniśmy rozpatrywać realne opcje a nie nasze marzenia. Realną opcją jest zawodnik, który zgodzi się na przejście do nas, zgodzie się na rolę rezerwowego i nie będzie kosztował fortuny.mistyk pisze:Co do Poulsena to umiejetnosci ma duze, jednak nie bardo podchodzi mi ten transfer ze zwgledu na jego zbyt ostra gre i czasami po prostu chamstwo. Bardziej marza mi sie Mascherano badz De Rossi, chociaz oni nie sa do wyjecia.
Już widzę jak ubóstwiany (jeszcze nie tak jak Totti, ale jednak) w Rzymie De Rossi idzie do nas na ławkę rezerwowych
Tylko Mou może tego dokonać?Bienias pisze:ale tez moze na nowo wskrzesic nasze przepalone gwiazdki
Nic nowego. Iniesta grywał już na prawym ataku kilka razy, ale przesunięcie Dinho do pomocy nie wchodzi raczej w grę. Czterech napastników to chyba jednak za dużoAsteniu pisze:A teraz przyszedl mi jeszcze jeden pomysl Smile Iniesta lubie sie czesto zapedzac na skrzydlo, w reprezentacji gra duzo ofensywnej niz w Barcelonie, moze Henry lewa, Eto'o srodek, Iniesta prawa, a Ronaldinho do pomocy, albo na lawke lub za Henka.
Co do Ronaldinho na prawej to powtórzę jeszcze raz, że śmierdzi mi to czymś podobnym do Leo na lewej. Kiepski ruch raczej.