Najpierw o Fergusonie. Oczywiście chciałbym, aby był z nami cały czas, bo przez całe moje życie to właśnie Szkot jest menedżerem United. Myślisz Manchester mówisz sir Alex Ferguson. Jest niesamowitą częścią tego klubu i również na dzień dzisiejszy nie potrafię sobie wyobrazić nikogo innego na jego miejscu. Być może tragedia by się nie stała, jakby za te wspominane 3 lata odszedł na emeryturę. Ale czy będzie potrafił rozstać się z United? Już kilka razy przekonaliśmy się jakie to dla niego trudne. I też ciężko się dziwić. Tu jest jego miejsce.
Teraz może o transferach. Wydaje mi się, że trochę Loczek odpłynąłeś
Jeśli chodzi o inne transfery to rzeczywiście należy poważnie zastanowić się nad prawą obroną. Wes mimo wszystko gra tam z konieczności, choć nie powiem żeby prezentował się słabo. Ma lepsze i gorsze spotkania. Ale też jest problem taki, że nie wiadomo czy jego przyszłość wiąże się z Old Trafford. Coraz bardziej wydaje mi się, że nie. Simpson za mało jeszcze grał, aby udowodnić co tak naprawdę potrafi. A Garry, nawet jak wróci do sprawności to przecież nie na dłużej niż rok może dwa. Lahm jak najbardziej. Aczkolwiek byłoby naprawdę dużo kłopotów z jego sprowadzeniem, a też nie wiadomo czy sam Niemiec chciałby odchodzić z Bayernu. Dani Alves jest chyba już zaklepany dla Barcy, a poza tym nie byłbym zachwycony takim transferem. Zobaczymy jaki ma Fergie pomysł z rozwiązaniem tego problemu.
Aha, i jeszcze wspominaliście o Hunterze. W okienku letnim optowałem za jego sprowadzeniem i moje zdanie się nie zmieniło. Byłbym za, bo Holender udowadnia, że ma smykałkę do zdobywania goli