Mentor pisze:A ja sam nie wiem bo w tym sezonie Puyol generalnie nie gra tak idealnie jakbym sobie tego życzył. Milito na środku spisuje się dużo lepiej a Marquez na pewno nie gorzej. Na prawej z kolei Puyol radziłby sobie lepiej niż Zambro tak więc wszystko zależeć będzie od tego czy sprowadzimy w lecie prawego obrońcę i kto nim będzie.
Do Zambrotty ostatnio- w tyn roku nie mozna miec wiekszych zastrzezen. Jedynie spotkanie z Levante mu nie wyszło, ale tak gra naprawde dobrze, Puyol w ostatnich tygodniach zaliczyl niestety wiecej wpadek. Mial ogromne problemy grajac na prawej w spotkaniach z Sevilla czy pierwszym z Celticiem, na srodku takze nie jest to co wymaga sie od niego. Osobiscie wolabym ogladac tam jednak Włocha, chyba, ze ten wroci do dyzpozycji z jesieni. Z Capdevila juztro moze być problem
Valdés, Pinto, Abidal, Thuram, Milito, Sylvinho, Zambrotta, Edmílson, Touré Yaya, Xavi, Iniesta, Deco, Gudjohnsen, Giovani, Ronaldinho, Henry, Eto'o, Bojan.
Mam nadzieje, ze Ryj nie szykuje zadnej niespodzianki personalnej i taktycznej i Barca wyjdzie z ustawieniem.
Valdes- Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal- Toure, Xavi, Iniesta- Henry/Giovani, Eto'o i Ronaldinho.