Siatkówka

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 09 mar 2008, 0:35

Oglądałem tylko jeden mecz i jeden set następnego meczu (powiedzmy że świetuje stulecie Nerazzurrich), ale jedno co mogę stwierdzic: boli jak Santilli z 8 metra widzi rzuconą piłkę Wlazego a sedzia z 0,5 metra dalej puszcza gre a następnie daje dwa kolejne punkty dla Bełchatowa z dupy (bład Wlazłego z serwisu i żółta kartka). Boli że przez takie akcje pozbawia się Jastrzębia szans na wygrana w trzech setach. Każdy kto grał nawet w picipolo wie jak to osłabia morale drużyny, mimo iz Skra była w tych setach lepsza. No, nie ważne. Jastrzębski zupełnie zasłużenie jest w finale PP obok Czewy, gdzie arbiter "tez" się "ponoć" nie popisał. Zasadniczo to MuREk rULeZ.

Jutro mecz ma bardzo duża stawke, gdyż wygrana druzyna awansuje do LM. Licze, że jutro siatkarze obydwu druzyn beda rozwalac bandy w walce o wygraną.

Masa dygresja czysto techniczna: Nowakowski ma nieproporcjonalnie zbudowana głowe w stosunku do ciała. Dopiero od niedawna zauważam, że on ma silniej zbudowane rece choćby od Możdżonka. Jak na ta chwile gość dla mnie jedzie na IO. Lozano pewnie tak nie zaryzykuje, ale przy tym natężeniu spotkan w eliminacjach ME i IO, LŚ powinna być jego.

Wróć do „Inne sporty”