No nareszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i zauważył, że potrzeba nam kolejnego napastnika. Jak już pisałem Benzema byłby idealnym wzmocnieniem, ale im bardziej go chcemy, tym bardziej Francuz ucieka.Kamil232 pisze:Czerwona kartka dla Kuszczaka nie zasłużona. DO Barosa dopadał już Anderson, a w bramce stał Rooney. Absolutnie nie powinna być czerwieni. Gola spieprzył najpierw Anderson bo frajersko dał sie zrobić w środku, a poźniej Rooney, który nie wiem po co biegł do Krancjara skoro tam był Anderson, trzeba było kryć Barosa![]()
Dla mnie sprawa jest jasna. Trzeba nam napastnika ze świetną skutecznością ala Solskjaer czy Ruud. To już nie pierwszy mecz w sezonie w którym ciśniemy, a nie możemy strzelić gola. Tak być nie może. Taki lis pola karnego zawsze coś strzeli. Mam już dośc zmarnowanych sytuacji przez Teveza i Rooney'a ileż można? maja Solskjaera w sztabie niech się od niego uczą, bo on z tyloma sytuacjami co oni zmarnowali w tym sezonie to by miał tyle goli co Ade+Ron razem wzięci. Jeśli napastnicy szczególnie Roo nie poprawią swojej skuteczności, to obawiam się, ze to szczególnie w LM będzie miało katastrofalne skutki.
Kiedyś kiedy był Cole i Yorke w obwodzie mieliśmy Sheringhama i Solskjaera. Później był Forlan, Bellion ( chociaż ten akurat kariery nie zrobił niestety ), a dziś oprócz tych dwóch co ukradli Arsenalowi punkty nie mamy nikogo w obwodzie. Trzeba oprócz prawego obrońcy kupić napastnika. Bez dwóch zdań. Inaczej będziemy się pałować, jeśli Saha nadal będzie leżał w szpitalu a np Tevez złapie kontuzję. Bo kto wtedy w ataku ? Ronaldo się nie sprawdza na tej pozycji, a Anderson to nie gwiazda FM'a którą ustawimy w napadzie i pyknie przeciwnikowi 10 goli w 7 minut