Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 10 mar 2008, 15:31

Chodzi mi przedewszystkim o bramkostrzelnego napastnika, takiego lisa pola karnego. Benzema mnie zachwycił, ale raczej nie do wyciągniecia. Może Huuntelar? kogoś takiego nam potrzeba, kto będzie kończył akcje a nie marnował setkę za setką. Żałuje, że Torres nie chciał?(gdzieś czytałem wypowiedź Fergiego, że dopiero koloniia Hiszpanów w LFC przekonała go do przejścią do nich) bo to co ten typ teraz wyczynia to poezja. Nie chodzi już nawet oto, że ostatnio z pionkami strzela te gole. Chodzi o zachowanie pod bramką, o ten spokój, to co ostatnio strzelił gola z NUFC. Nasi napastnicy to by pieprzneli prosto w bramkarza, a on pyk balans ciałem i gol. Oczywiście, może nieco przesadzam, Rooney również potrafi kapitalnie zachować się pod bramką vide. np. drugi gol z Milanem, czy tez bramki z Boltonem w zeszłym sezonie. Ale zdecydowanie zdarza mu się to za rzadko, a w tym sezonie w swojej nieskuteczności przechodzi już samego siebie. Musi być jakiś bat na nich wszystkich taki nowy Solskjaer(chodź wiadomo, ze on był jeden) typ który może będzie mniej wszechostronny, ale będzie umiał władować bramkę jak będzie miał jedną okazje.

Wróć do „Anglia”