Jose Mourinho

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 10 mar 2008, 17:39

A ja stawiam na Barcelone. Nie podoba mi sie taka wizja, ale dosc realna. W sumie bardziej niz Real, gdzie na odejscie Schustera wcale sie nie zanosi i w sumie tylko nieduza czesc chcialaby jego wywalenia, czy Milan, gdzie tez Ancelottti zostal ostatnio zapewniony o swojej nietykalnosci. Te slowa moga nic nie znaczyc, jednak jesli Carlo odejdzie z Milanu to ja postawie galy szeroko wypukle ---> :shock: Tak jakos trudno mi sobie na dzien dzisiejszy wyobrazic taka mozliwosc, mimo tego jak Milan sie w tym sezonie prezentuje.

Duzo sie mowi tez o Interze. Ktos naprawde chce wywalic Manciniego, ktory co by nie mowic wyniki ma dobre? :roll: Moglby tylko w CL sie lepiej spisywac... nie mozna miec wszystkiego.

Koeman w Valencii daje niezly popis niekompetencji trenerskich na tym poziomie i ta opcja rowniez wydaje sie mozliwa. Tylko Valencia jest w takim dole, ze nie wiadomo czy zagraja chociaz w PUEFA. A jesli nie, to trudno mi sie spodziewac, aby Mourinho zdecydowal sie na taka opcje majac do wyboru (jesli miec bedzie) ekipy grajace w CL. Byloby to duze wyzwanie, ale grac tylko w La Liga i CdR? Moze na europejskim drugim froncie, jak Koeman jakims sposobem wezmie ekipe w garsc? Ciezka sprawa jak dla mnie. A te druzyne ciezko bedzie zmobilizowac. W weekend pokazali, ze cwaniactwa (nie wiem czy dobre slowo) to troche im brakuje. Prowadzili u siebie z Depor 2:0 i skonczylo sie remisem i to doszli ich jeszcze w pierwszej polowie. Ogolnie klapa.Z drugiej strony to wlasnie tu byloby najwieksze wyzanie. Ale tez najmniejsze pole manewru podczas mercato, a Jose lubi wydawac pieniadze na pilkarzy.
ale napinka na linii Barcelona - Real, Christo - Mou to by było apogeum
:lol:
Ostatnio zmieniony 10 mar 2008, 17:42 przez Kluchman, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Wracając Do Meritum”