Duzo sie mowi tez o Interze. Ktos naprawde chce wywalic Manciniego, ktory co by nie mowic wyniki ma dobre?
Koeman w Valencii daje niezly popis niekompetencji trenerskich na tym poziomie i ta opcja rowniez wydaje sie mozliwa. Tylko Valencia jest w takim dole, ze nie wiadomo czy zagraja chociaz w PUEFA. A jesli nie, to trudno mi sie spodziewac, aby Mourinho zdecydowal sie na taka opcje majac do wyboru (jesli miec bedzie) ekipy grajace w CL. Byloby to duze wyzwanie, ale grac tylko w La Liga i CdR? Moze na europejskim drugim froncie, jak Koeman jakims sposobem wezmie ekipe w garsc? Ciezka sprawa jak dla mnie. A te druzyne ciezko bedzie zmobilizowac. W weekend pokazali, ze cwaniactwa (nie wiem czy dobre slowo) to troche im brakuje. Prowadzili u siebie z Depor 2:0 i skonczylo sie remisem i to doszli ich jeszcze w pierwszej polowie. Ogolnie klapa.Z drugiej strony to wlasnie tu byloby najwieksze wyzanie. Ale tez najmniejsze pole manewru podczas mercato, a Jose lubi wydawac pieniadze na pilkarzy.
ale napinka na linii Barcelona - Real, Christo - Mou to by było apogeum