Siatkówka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 10 mar 2008, 17:56

Puchar Polski fajną imprezą jest a tym bardziej jak wcześnie odpadła Skra a w szczególności wygrała Częstochowa :P Ogólnie imo siatkówka na wysokim poziomie, mało błędów, piłki bronione w niesamowitych sytuacjach po których partnerzy zdobywali jeszcze punkty, czy też skuteczniejsi od obrońców atakujący mimo że stali na zdecydowanie straconej pozycji (czy też odwrotnie) a na deser dobrze było zobaczyć starego dobrego Murka (ta akcja wypas :shock: ) ble ble... Ale co mnie trochę denerwuje w siatkówce - zmiany przeprowadzane z aptekarską dokładnością. Jak zawodnicy się zmieniający nie staną idealnie w wyznaczonych miejscach to sędzia niejednokrotnie każe im powtórzyć całą ceremonię :roll: Akurat nie widziałem tego w Poznaniu ale jednak takie rzeczy się zdarzają a nie ma tego w innych dyscyplinach a tu dbają o to jakby ktoś miał oszukać tylko nie wiem w jaki sposób.
No i jeszcze książęta jak w Poznaniu Bąkiewicz co się obraził jak Iwanow czy tam Ivanov (rozgrywający Jastrzębia) napiął biceps po udanym zagraniu :roll: W każdej inne dyscyplinie zawodnicy grają nie fair jak sędzia nie widzi, często ostro a w siatkówce jak ktoś krzywo spojrzy na przeciwnika po drugiej stronie siatki to raptem tamci poobrażani i afera jakby zawodnik zdjął spodenki i tyłek mu pokazał albo przyłożył z łokcia w nos. Jak komuś się coś nie podoba jak rywal się cieszy w taki sposób (imo nic w tym złego) to niech na boisku pokaże ze jest lepszy i rywal już na niego krzywo nie popatrzy bo nie będzie miał okazji. Ech...

Wróć do „Inne sporty”