Jose Mourinho

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson » 12 mar 2008, 15:35

Oj będzie sporo zmian na stanowiskach po tym sezonie :!: Mourinho pewnie trafi do Interu lub ewentualnie Barcelony, a Manicini dla mnie najprawdopodobnej obejmie Chelsea, a jeśli nie on to Guus, jeśli mowa o Banitezie to dla mnie raczej do Włoch nie trafi, bo w Interze widzę Portugalczyka, w JUVE zmian nie przewiduje a jeśli juz takie nastąpić mają to jest tylko jeden kandydat :twisted: czyli najlepszy trener jakiego można wymyslić dla włoskiej ekipy a tymbardziej JUVE... Grande Marcello :!: . W Milanie mimo tej wielkiej burzy jaka się ostatnio pojawiła dla mnie Carlo pozostanie, bo Barlusconi rewolucji robić nie chce tak więc chyba Rafie pozostaje ojczyzna.... może Barca lub powrót do Valencii albo i Sevilla, która o zmiane trenera mogła by się pokusić...

PS: Mafoosa nawet nie myśl o porównywaniu trenera, który zdobył Mistrzostwo świata, był 5 razy w finale LM i ją wygrał, 5 razy wygrał Serie A, z Mourinho, który w Chelsea mając tak nieprawdopodobne możliwości nie potrafił dojść do finału LM

Wróć do „Wracając Do Meritum”