Bo imo nie mieli wyjścia jak nie chcieli rządów z LiDem, PiSem ani rzadów mniejszościowych. Więc niby mieli zdecydowanie większe poparcie niż PSL a jednak to Ci drudzy mieli bardzo dużo do powiedzenia.bellus pisze:ak dla mnie uderzające jest, to ile PSL zdołał wyrwać PO.
Ten sam co się włączał na kilka minut ale nic na dobrą sprawę w nim nie działało, prócz tego że widać było pulpit - tak tłumaczyło PO, ja tego nie sprawdzałem więc nie wiem jak to z nim było.bellus pisze:Ten lappotpo co ot na konferencji prasowej powstał z martwych?
A to źle że higiena w pracy ma być przestrzegana, że w każdym barze, budce z jedzeniem ma być umywalka i inne pierdoły abyś przynajmniej w myśl przepisów nie dostawał hot-doga tą samą ręką co wcześniej sprzedawca się podcierał, czy też brał pieniądze. Ale wiadomo - Polak potrafi więc przynajmniej mamy przepisy.bellus pisze:Przepisy odnośnie higieny pracy, wszelkie programy dot. ochrony środowiska, etc
Tak samo źle że autostrada nie idzie przez środek 'polskiej dżungli' jak trasę można puścić obok
itd itp odnośnie innych przepisów.