Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 13 mar 2008, 15:07

bellus pisze:ak dla mnie uderzające jest, to ile PSL zdołał wyrwać PO.
Bo imo nie mieli wyjścia jak nie chcieli rządów z LiDem, PiSem ani rzadów mniejszościowych. Więc niby mieli zdecydowanie większe poparcie niż PSL a jednak to Ci drudzy mieli bardzo dużo do powiedzenia.
bellus pisze:Ten lappotpo co ot na konferencji prasowej powstał z martwych?
Ten sam co się włączał na kilka minut ale nic na dobrą sprawę w nim nie działało, prócz tego że widać było pulpit - tak tłumaczyło PO, ja tego nie sprawdzałem więc nie wiem jak to z nim było.
bellus pisze:Przepisy odnośnie higieny pracy, wszelkie programy dot. ochrony środowiska, etc
A to źle że higiena w pracy ma być przestrzegana, że w każdym barze, budce z jedzeniem ma być umywalka i inne pierdoły abyś przynajmniej w myśl przepisów nie dostawał hot-doga tą samą ręką co wcześniej sprzedawca się podcierał, czy też brał pieniądze. Ale wiadomo - Polak potrafi więc przynajmniej mamy przepisy.
Tak samo źle że autostrada nie idzie przez środek 'polskiej dżungli' jak trasę można puścić obok :?: Gdyby od razu wytyczono trasę obok tej doliny już dawno byłaby budowana a tak to Polacy a raczej były minister Środowiska swoje a UE swoje i wiadomo że i tak z nimi się nie wygra wiec mieszkańcy i tylko oni będą cierpieli jeszcze kilka ładnych lat.
itd itp odnośnie innych przepisów.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”