Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 13 mar 2008, 15:16

fieldy pisze:ktoś mówił, że jakieś rozstawienie będzie, w zależności od ilosci zdobytych punktów w fazie grupowej i 1/8.

Nic podobnego - każdy może trafić na każdego. żadnego rozstawienia.
Obecny :maruda: No podobno jest jak mówisz. Nie wiedziałem czy to w tym sezonie czy w następnym a że ktoś tak napisał na głównej to wydawało mi się że już teraz. Z tym że ja coś pamiętam iż miało się jeszcze dostawać jakieś bonusy za strzelone bramki. Najlepiej by było jakby ktoś poszukał tego newsa na głównej. Było to w sumie nie tak dawno temu, jakieś pół roku wstecz... a na pewno mniej niż rok :lol:
Masz jakieś źródło tego co piszesz :?: Dla mnie słowo emigranta z Baskonii to dużo za mało :P

Co do samego losowania to jak pokazała poprzednia runda z każdym można wygrać i przegrać. Tak pewnie z 95% kibiców Realu było zadowolonych z losowania i już szykowali się na następne etapy a tu kupa. Porto też miało dobre losowanie, Sevilla to samo. A teraz prócz Schalke i chyba Fener każdy może pokonać każdego. Z jednej strony w LM liczy się aby ją wygrać nawet eliminując przez wszystkie fazy drużyny pokroju Schalke, a z drugiej jak grać to z najlepszymi i z nimi odpadać aby ewentualnie skupić się na lidze. Choć moje serce jest rozdarte to raczej skłaniałbym się ku grze ze słabszym rywalem i kolejnym awansie. Wiadomo prestiż, pieniądze itp. Ale tak konkretnie to nie wiem z kim bym chciał grać, ważne aby dobrze się zaprezentować i nie zaszkodzi awansować. Kto będzie to będzie. Do boju Polsko... yyy Romo :!:

Wróć do „Puchary Europejskie”