Ja zaś nie mam konta ani komórki a na komputerach też za bardzo się nie znam więc... jestem "kaczofaszystą" i codziennie walę niemca (dziadka z Wehrmachtu) po kasku przy zdjęciu Jarka i Lecha zrobionego podczas kradzieży księżyca, toż to oczywista oczywistość jak zwykł mawiać mój "Dominus et Deus" Wielce Czcigodny Jarosław Kaczyński.
No dobra, dość tych wyznań!
bellus chyba musiało Ci się strasznie nudzić, żeby wygrzebywać posta "z dawanych lat" i rozpoczynać dyskusję, zwłaszcza jeśli ma być to "dyskusja" z osobą ukrywającą sie pod tajemniczym nickiem "Sawyer", czyżbyś zapomniał bellusie jakie ta persona miała "dokonia" w tym temacie. Chyba tak, bo inaczej byś nie podejmował się polemiki.
Innych opcji nie widze, albo po prostu chciałeś komuś dowalić (w dyskusji oczywiście). Udało się, ale jednak na przyszłość proszę wybieraj lepiej dyskutantów, bo to taki "ładny" temat, nie chcielibyśmy aby popadł w ruinę, prawda?
Acha i jeszcze jedno. Nie wiem czemu przyczepiłeś się do stwierdzenia " ograniczająca rozwój Polski". Jak mówi mądrość ludowa i moja babcia, "nawet ślepiej kurze trafi się ziarno*".
Sawyer przez przypadek i pewnie nie świadomie, miała rację, i Ty powinieneś o tym wiedzieć najlepiej, ale widać, że nie słusznie kierujesz się algorytmem "czytam - uznaję za bzdurę - niszczę w sposób ostateczny". PiS jak każda partia o profilu lewicowym (etatyzm, interwencjonizm i inne tego typu lewackie bzdury) w sferze gospodarczej wpływa nie korzystnie na rozwój każdego kraju w jakim rządzi, w Polszczę też. Chyba nie masz co do tego wątpliwości?
Jeśli masz to znaczy, że Magdalena Środa/Joanna Senyszyn uwiodła Cię i wydobyła hasło, a teraz piszę z Twojego profilu, ale uznaję to za mało prawdopodobne głównie ze względu na "urok" wyżej wymienionych pań.
Jak by ktoś iał ochotę na poważną dyskusję o za przeproszeniem Traktacie Lizbonskim, "rządach" PO, które ma pomarcie 99,99% a za klika lat (miesięcy?) ten balon pęknie i ciemny lud uznan pomysły "liberałów" za błęden i zagłosuje na... PiS? O nie oni się już skończyli (i bardzo dobrze jednej lewicowej partii mniej, czyli jest lepiej) Ciekawa nam się ta scena polityczna robi ostatnio, szkoda tylko, że po PO-PSL lud wybierze "centrową lewicę" czyli ni pies ni wydra coś na kształ świdra, mam nadzieje, że będę wtedy już daleko stąd.
* Jak by ktoś nie wiedział to taki program dla małoletnich wyznawców szatana na TVP2 nadawany nomen omen w niedziele rano.
bellus nie wygrzebywał