cloner pisze:Z całym szacunkiem El Siete, ale za młody jestes i zapewne w takim klubie nigdy nie byłes, w ktorym gdzie tylko bys nie spojrzal, wszedzie skąpo ubrane laski, a co druga podchodzi do baru i pyta czy postawi sie jej drinka.
Drinka?!
Ty skąpo ubrana szmato! Może po prosty ominiemy te zbędne formalności i od razu mi obciągniesz. (Wersja którsza: "Ssij mój ch...")
Proste niczym rap Pezeta!
Colner, powiedz mi dlaczego mam wrażenie, że mój kot jest bardziej dojrzały emocjonalnie od Ciebie? Zgrywasz twardziela-jełopa, bo masz przerost tarczycy, czy faktycznie jesteś takim debilem? To było pytanie retoryczne. (To znaczy takie na, które nie musisz odpowiadać, odpowiedz jest oczywista)
Dla takich własnie postów wart czytać to forum. Myslicie, że najzacniejsi są Chłopaczek, piwus, KJ, fieldy itd. NIE! To cloner jest esencją tego forum!
Przechodzę do meritum...
Wie ktoś co się dzieje z raperem Łona? Wiem, wiem to lamus. Nie lansuje się w klubie pełnym skąpo ubranych laseczek ale wybaczcie mu jest po prostu za młody i nigdy w takim klubie nie był. Jeździ trabantem i nie rapuje o chlaniu i dymaniu, ale ma szansę na poprawę. Tak więc wie ktoś czy palnuje on jakąs nowa płytę a jesli tak to kiedy, gdzie i jak?
Chyba nie zrobił sobie 2 letniej przerwy, jak pomiędzy płytami "Koniec żartów" a "Nic dziwnego" i między "Nic dziwnego" a "Absurd i nonsens". Jesli tak to lipa.