Liga Mistrzów (zbiorczy)

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: ddworakk » 14 mar 2008, 2:03

guru odnosnie Arsenal - Barcelona tez buzuje się we mnie ta myśl o rewanżu no i chicałbym utrzeć nosa naszej legendzie ktora odeszla do Blaugrany by... wygrać Lige Mistrzow jak pieknie bylo by ja wyeliminowac... to byloby słodkie!
Moj zestaw nie wynika z tego ze tak mysle czy tak bym chcial ale poprostu tak wylosowalem! :D
Ucieszyłbym sie zeby bylo jak sadzi guru 2 powody podalem juz wyzej ale patrzac na ten zestaw par nasuwa sie jescze jedna mysl... :D
Przy "dobrych wiatrach" 4 druzyny z Angli w pólfinale Ligi Mistrzow :D nie sadzicie ze byloby to piekne? :D pierwszy raz w historii 4 druzyny z jednego kraju sa 1/4 i pierwszy raz 4 druzyny byłyby w 1/2 kawał historii by sie napisal... Ale czy to mozlwe? Mozliwe napewno ale czy los splata figla :D noi nie wystarczy wylosowac trzeba wygrac! :D
Tak na "chlopski rozum" BITWA O ANGLIĘ NIEUNIKNIONA!

Morrow
Co prawda powinniśmy ich w tym sezonie ograć na Emirates i wygraliśmy 4:0 w FA Cup
Sugerujcie sie tym 4-0 a napewno daleko zajdziecie. Dzisiaj juz Evra wypowiedzial sie na temat tego meczu na Old Traffod (przypomnijmy sobie jakie problemy kadrowie mial wtedy Arsenal ilu pilkarzy do dyspozycji mial Wenger) zreszta na 3 dni przed meczem z Milanem, wiec chyba t aporazka poprostu sie oplacala... moze boli styl i rozmiar no ale MU jak wiemy Pucharu Anglii tez nie podniesie :D a czy "powinniscie ograc Arsenal na emirates nie wydaje mi sie wynik w pelni sprawiedliwy (a w piłke gra sie do konca) Na sile rowniez moge powiedziec ze w tamtym sezonie pokonalismy MU w lidze 2 krotnie w tym jestesmy mocniejsi wiec nic nie szkodzi na przeszkodzie by Wygrac na OT w lidze no i w LM jesli na siebie wpadniemy!

Wróć do „Puchary Europejskie”